Przebojowi Bracia Be

- komiksy
- Agenci i detektywi (tom 6)
- Gigant poleca EXTRA
- 2024-01-17
- 2024-01-17
- Marcin Furgał, Zuzanna Gąsowska
Napad stulecia, kradzieże i ...zespół hip-hopowy braci Be?! Przestępcy i policjanci, pościgi i niespodzianki. Thriller, o jakim nie śniło się kaczkom i ludziom.Tym razem opowieści układają się w odcinkowy thriller kryminalny z prawdziwego zdarzenia. Najwięksi przestępcy z Kaczogrodu i Myszogrodu łączą siły, by dokonać napadu stulecia. A co robią Bracia Be? Czy kradzież samochodu Donalda podczas balu charytatywnego to ich sprawka? Czy to możliwe, że nie radzą sobie z koszem pieniędzy Sknerusa i stali się pośmiewiskiem gazet?A może planują zrezygnować z napadów i założyć zespół hip-hopowy? Te wszystkie rewelacje w jednym tomie, który trzymasz właśnie w ręce!
Zawiera:
Fantomen. Fantomen i petarda noworoczna
Bracia Be. Rapuj i rabuj!
Mike Zagadka. Mike Zagadka i Orobomis. Wędrujące miasto [cz. 1 i 2]
Superkwęk. Fan poza wszelkim podejrzeniem [Gigant Poleca, t. 82. Ratuj ratownika]
Kaczka Daisy. Narzeczona jak z serialu
H. Bogarto. W poszukiwaniu utraconej pamięci
Kaczor Donald. Ekstraktor P-19 [KAWA]
Kup Przebojowi Bracia Be w ulubionej księgarni
Oceny książki Przebojowi Bracia Be
26 użytkowników ma tytuł Przebojowi Bracia Be na półkach głównych- Przeczytane 21
- 2024 3
- Komiks 2
- Przeczytane Kaczory 1
- 2025 1
- Jest w bibliotece Zielona Góra 1
- Kaczor Donald 🦆 1
- Ninkowe zbiory 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Przebojowi Bracia Be
Za dubel: "Fan poza wszelkim podejrzeniem" pod innym tytułem [oryginał w: t. 82 Ratuj ratownika "Przestępstwa niepospolite"] ósmej gwiazdki nie będzie:(
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toW tym tomie wyróżnia się przede wszystkim kolejna historia z serii Mickey Mystery. Świetny kryminalny klimat i budowane napięcie o Mikim poszukującym orła czarnogłowego, chociaż zakończenie jest trochę zbyt proste i rozczarowujące, spodziewałem się czegoś lepszego.
Reszta to typowa średniawka, niestety większość to komiksy bardziej humorystyczne niż kryminalne, co nie wychodzi temu tomowi na dobre.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toReszta to typowa średniawka, niestety większość to komiksy bardziej humorystyczne niż kryminalne, co nie...
Zbiór 11 komiksów ze świata Walta Disney'a.
W najnowszym tomie z serii o agentach i detektywach spotkamy takie postacie jak Bracia Be, Superkwęk, Sknerus McKwacz, Myszka Miki czy Fantomen. Dobrze znani nam bohaterowie zabiorą nas w niezwykłą podróż przez swój świat. Będziemy musieli między innymi odnaleźć pamięć (!) Sknerusa, posłuchać rapujących Braci Be, odnaleźć niezwykle rzadkiego orła czy wraz z agentami KAWA wykonać kolejne arcyważne zadanie dla Sknerusa McKwacza.
W tym tomie znajdziemy 11 niesamowitych, pełnych emocji i kryminalnych przygód historii, które zapewnią Wam wyśmienitą, prześmieszną rozrywkę (rapujący Bracia Be? To trzeba zobaczyć!). Spośród całego zbioru opowiadań jeden komiks został podzielony na dwie części.
Najnowszy komiks z serii "Agenci i detektywi" bawi i śmieszy. Komiks skierowany do wszystkich tych, którzy lubią czasami wrócić do dziecięcych lat ;)
Zbiór 11 komiksów ze świata Walta Disney'a.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toW najnowszym tomie z serii o agentach i detektywach spotkamy takie postacie jak Bracia Be, Superkwęk, Sknerus McKwacz, Myszka Miki czy Fantomen. Dobrze znani nam bohaterowie zabiorą nas w niezwykłą podróż przez swój świat. Będziemy musieli między innymi odnaleźć pamięć (!) Sknerusa, posłuchać rapujących Braci Be, odnaleźć...