Tajemnicza świątynia

- komiksy
- Gigant Poleca (tom 246)
- 2023-07-18
- 2023-07-18
- Jacek Drewnowski
Zawiera:
Kaczor Donald. Bohater tropików
Tajemnicza świątynia, mroczne korytarze, niewidzialne pułapki i zwodnicze zasadzki! Tylko prawdziwy śmiałek może stawić czoła tym wszystkim niebezpieczeństwom i odnaleźć ukryty skarb - ktoś taki jak... Kaczor Donald!
Kaczencja, Filon. Gotowane czy drukowane?
Kwakerfeller. Ale czat
Superkwęk. Plaga podwyżek
Gęgul Gęg. Wersja 2.0
Indiana Goofs. Śladami alchemika
Wujek Sknerus. Zapach czasu
Kup Tajemnicza świątynia w ulubionej księgarni
Oceny książki Tajemnicza świątynia
54 użytkowników ma tytuł Tajemnicza świątynia na półkach głównych- Przeczytane 45
- Komiksy 6
- 2023 3
- Domowa biblioteczka 2
- 2024 2
- Komiks 2
- 2. Komiksy/powieści graficzne/mangi 2
- Filia 17 Kleks 1
Tagi i tematy do książki Tajemnicza świątynia
Cytaty z książki Tajemnicza świątynia
Czas! Najcenniejsza rzecz, której wszyscy chcieliby mieć jak najwięcej i nikomu jej nie wystarcza!
dodaj nowy cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Tajemnicza świątynia
Naprawdę zgrabny tom, oczywiście ocenę podwyższa obecność Superkwęka, ale konflikt na linii Miki & Goofy - zaskakujący:)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolejny, najnowszy tom z serii Gigant poleca zabierze was w pełne niebezpieczeństw i niespodzianek przygody. Wraz z lubianymi bohaterami przeprawimy się przez dżungle w poszukiwaniu skarbów, spróbujemy drukowanych dań(!),spróbujemy urządzić piknik powietrzny czy zajmiemy się produkcją bardzo nietypowych perfum... W te wszystkie arcyciekawe przygody zabiorą was siostrzeńcy, Donald i Daisy, Gęgul, Sknerus czy Indiana Goofs. Nie zabraknie również niezawodnego Micky'ego w towarzystwie nieodłącznego Goofy'ego. Ta para pokaże nam czym może skończyć się wspólne zamieszkanie i z pozoru proste pomysły w wykonaniu Goofy'ego.
Najnowszy gigant to zbiór 12 komiksów (w tym jeden dwuczęściowy),które przeczytacie z niemałą przyjemnością.
Nie tylko dla fanów Disneya.
Kolejny, najnowszy tom z serii Gigant poleca zabierze was w pełne niebezpieczeństw i niespodzianek przygody. Wraz z lubianymi bohaterami przeprawimy się przez dżungle w poszukiwaniu skarbów, spróbujemy drukowanych dań(!),spróbujemy urządzić piknik powietrzny czy zajmiemy się produkcją bardzo nietypowych perfum... W te wszystkie arcyciekawe przygody zabiorą was siostrzeńcy,...