Arsène Lupin – dżentelmen włamywacz. Trup w szafie

- opowiadania, powieści dla dzieci
- Arsène Lupin – dżentelmen włamywacz (tom 7)
- Klasyka dla dzieci [wydawnictwo Tandem]
- 2021-11-16
- 2021-11-16
Zupełnie nowe przygody dżentelmena-włamywacza
Gdy cenne średniowieczne przedmioty znajdą się na terenie możnej rezydencji sąsiadującej kiedyś z opactwem, to wcześniej lub później musi się nimi zainteresować mistrz kamuflażu, dżentelmen od włamań – Arsène Lupin. Jednak jak tu dokonać niepospolitej kradzieży, skoro markiz i jego żona postarali się o najlepsze zabezpieczenia? Czas dokonać niemożliwego! Trzeba tylko zdobyć zaufanie pewnej osoby i... już. Sprawdźcie, jak z pancernymi szybami i najwyższej klasy alarmem radzi sobie Wasz ulubiony bohater! Zwłaszcza że trup w szafie to niezbyt miłe znalezisko.
Ilustracje: Natalia Harańczyk
Kup Arsène Lupin – dżentelmen włamywacz. Trup w szafie w ulubionej księgarni
Oceny książki Arsène Lupin – dżentelmen włamywacz. Trup w szafie
23 użytkowników ma tytuł Arsène Lupin – dżentelmen włamywacz. Trup w szafie na półkach głównych- Przeczytane 18

OPINIE i DYSKUSJE o książce Arsène Lupin – dżentelmen włamywacz. Trup w szafie
Fajna książka. Ładne ilustracje. Szybko się czyta. Polecam
Fajna książka. Ładne ilustracje. Szybko się czyta. Polecam
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCieszę się że poprzednicy zwrócili uwagę na nieuzasadnioną niechęć autora do bezprawnie prześladowanego i gnębionego narodu ukraińskiego.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMoże i powinno oddzielić się twórcę od dzieła, ale nasze dzieci mogą nie mieć tyle krytycyzmu.
Czy naprawdę chcecie, żeby Wasze dzieci czytały książki pisane przez człowieka, który jest tak przepełniony nienawiścią wobec innych narodowości, że w trakcie wojny w Ukrainie zamiast pomagać uchodźcom nawołuje do nienawiści wobec nich?
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTotalna grafomania. Nie wiem jak nie wstyd autorowi wystawiać takie 'dzieła'. Żal. Uk
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toAutor jest onucą. Wysoka szkodliwość dla młodych umysłów.
Autor jest onucą. Wysoka szkodliwość dla młodych umysłów.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPrzygody Aresena Lupina. Raczej nie jest to książka dla fanów Nesbo. Ładnie i grzecznie napisana, ale trochę przewidywalna