Nocna przygoda

Okładka książki Nocna przygoda autora Walt Disney, Redakcja magazynu Kaczor Donald, 9788328151284
Okładka książki Nocna przygoda
Walt DisneyRedakcja magazynu Kaczor Donald Wydawnictwo: Egmont Polska Cykl: Gigant Mamut (tom 35) komiksy
komiksy
Gigant Mamut (tom 35)
2022-03-09
2022-03-09
Jacek Drewnowski

Kup Nocna przygoda w ulubionej księgarnii

Oceny książki Nocna przygoda

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nocna przygoda

Pomimo powtórzeń [Wojna na sny, Wyrosła rzepka, Nikt nie śpi, aby ... Zuchwała kradzież, Na półwychodzie ... - za powtórzenia odejmuję gwiazdkę!] bardzo dobry tom: Superkwęk wygrywa; "roztraja się;p" a Donald: naprawia skarbiec; nie może zasnąć i słono za to płaci [uwaga - sceny przemocy!]; ulega hipnozie; ucieka przed "duchem" cóż - lajf iz brutal end ful of zasadzkas;p; śni na jawie. Miki kombinuje jak się wykręcić ze slajdów i wpada z deszczu pod rynnę:) Historia o Gęgulu jako Superkwęku - po prostu super! Sknerus jako śpiący królewicz budzony przez darmowe monety - no cóż - logiczne! :))) a jego złoto łóżko - tak samo - to oczywiste! Starego Trotyla - z racji podobieństwa charakterologicznego - uwielbiam [choć ja wolę kalarepę;p]. Przepiękna jest opowieść Magika&Sknerus pod wpływem księżyca - wzruszyłam się - serio! Wykopanie Sknerusa przez Diodaka - ha! Należało mu się;p Historia o perłach [Miki] trochę nudnawa, ale może być. O dwóch takich ... to jedna z tych nielicznych historii w której Donald&Goguś wygrywają OBAJ! Aspirant Glina traci wszystko :( A w "Raz na tysiąc lat" - Magika ciągle się stara... złościć. W sumie - polecam!

Na półkach: , , , ,

Śmieszne opowiadania o niefortunnych przypadkach i zdarzeniach młodej kaczki. Tym razem wszystkie opowieści będą działy się... w NOCY! Co planują Bracia Be? Czy Superkwęk da im radę?

Przeczytałem pięć pierwszych historyjek i wszystkie były pozbawione sensu i miały słabe zakończenia. Trochę dramat w porównaniu do innych wydań.

27 użytkowników ma tytuł Nocna przygoda na półkach głównych
14 użytkowników ma tytuł Nocna przygoda na półkach dodatkowych

Okładka książki Kaczor Donald. Przygody mimo woli. Walt Disney, praca zbiorowa
Kaczor Donald. Przygody mimo woli. Walt Disney, praca zbiorowa
Okładka książki Sknerus. Smok z Glasgow Joris Chamblain, Walt Disney, Fabrizio Petrossi
Sknerus. Smok z Glasgow Joris Chamblain, Walt Disney, Fabrizio Petrossi
Okładka książki Elektryczna 313 Walt Disney, Redakcja magazynu Kaczor Donald, praca zbiorowa
Elektryczna 313 Walt Disney, Redakcja magazynu Kaczor Donald, praca zbiorowa
Okładka książki Jaja w tarapatach Walt Disney, Redakcja magazynu Kaczor Donald
Jaja w tarapatach Walt Disney, Redakcja magazynu Kaczor Donald
Okładka książki Śladami dinozaurów Walt Disney, Redakcja magazynu Kaczor Donald
Śladami dinozaurów Walt Disney, Redakcja magazynu Kaczor Donald

Okładka książki Sto tysięcy mil podmorskiej żeglugi Davide Aicardi, Francesco Artibani, Graziano Barbaro, Giorgio Cavazzano, Giulio Chierchini, Enrico Faccini, Giorgio Fontana, Federico Franzò, Ettore Gula, Corrado Mastantuono, Marco Mazzarello, Roberta Migheli, Roberto Moscato, Marco Nucci, Lorenzo Pastrovicchio, Vito Stabile, Fausto Vitaliano, Pietro Zemelo
Okładka książki W krainie faraonów Flemming Andersen, Joaquín Cañizares Sanchez, Manuela Capelli, Roberto Catalano, Giulio Chierchini, Alessio Coppola, François Corteggiani, Francesco D'Ippolito, Massimo De Vita, Byron Erickson, Roberto Gagnor, Marco Gervasio, Lucio Leoni, Augusto Macchetto, Massimo Marconi, Guido Martina, Alessia Martusciello, Carol McGreal, Pat McGreal, Carlo Panaro, Giuseppe Perego, Rudy Salvagnini, Bruno Sarda, Alessandro Sisti, Giampaolo Soldati, Dario Tesorini, Nicola Tosolini, Silvia Ziche
Okładka książki Wielkie kino Francesca Agrati, Stefano Ambrosio, Sergio Cabella, Joaquín Cañizares Sanchez, Giorgio Cavazzano, Gianfranco Cordara, Sandro Del Conte, Sandro Dossi, Massimo Dotta, Andrea Ferraris, Roberto Gagnor, Carlo Gentina, Valerio Held, Federico Mancuso, Marco Mazzarello, Carol McGreal, Pat McGreal, Luciano Milano, Lara Molinari, Carlo Panaro, Nino Russo, Rudy Salvagnini, Riccardo Secchi, Alessandro Sisti, Donald Soffritti, Sergio Tulipano, Fausto Vitaliano, Stefano Zanchi, Silvia Ziche
Okładka książki Sekret Donalda Maurizio Amendola, Sergio Badino, Marco Bosco, Giulio Chierchini, Bruno Enna, Andrea Ferraris, Gabriele Panini, Alessandro Perina, Andreas Pihl, Vito Stabile, Emilio Urbano, Roberto Vian, Pietro Zemelo
Okładka książki Noc bohaterów Gaja Arrighini, Francesco Artibani, Sergio Badino, Alessio Coppola, Francesco D'Ippolito, Giorgio Di Vita, Mario Ferracina, Augusto Macchetto, Roberto Marini, Alessia Martusciello, Paolo Mottura, Sisto Nigro, Carlo Panaro, Alessandro Sisti, Giampaolo Soldati, Nicola Tosolini, Massimiliano Valentini

Cytaty z książki Nocna przygoda

Dodaj cytat z książki Nocna przygoda