Seks? Ojej co to jest?

komiksy
1990-01-01
1990-01-01
40 min.
Komiks uświadamiający relacje między mężczyzną a kobietą.

Kup Seks? Ojej co to jest? w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Oceny książki Seks? Ojej co to jest?

OPINIE i DYSKUSJE o książce Seks? Ojej co to jest?

Okładka książki Trudne tematy. Płeć i przyjście na świat Bianca-Beata Kotoro, Wiesław Sokoluk
Trudne tematy. Płeć i przyjście na świat Bianca-Beata Kotoro, Wiesław Sokoluk
Okładka książki Instruktaż nadmierny. Historia pewnej przygody seksualnej Agnieszka Kościańska, Wiesław Sokoluk
Okładka książki Skąd się (nie) biorą dzieci? Bianca-Beata Kotoro, Wiesław Sokoluk
Skąd się (nie) biorą dzieci? Bianca-Beata Kotoro, Wiesław Sokoluk
Okładka książki 100% mnie, czyli książka o miłości, seksie i zagłuszaczach Bianca-Beata Kotoro, Wiesław Sokoluk
Okładka książki Zaklinacze samotności Magdalena Kuydowicz, Wiesław Sokoluk
Zaklinacze samotności Magdalena Kuydowicz, Wiesław Sokoluk
Wiesław Sokoluk
Wiesław Sokoluk
Od 30 lat zajmuje się seksuologią kliniczną i rozwojową, prowadząc w tych obszarach praktykę psychoterapeutyczną oraz działalność edukacyjną i szkoleniową. Przez wiele lat współpracował z Programem Narodów Zjednoczonych ds. Rozwoju (UNDP),Funduszem Ludnościowym Narodów Zjednoczonych (UNFPA),Krajowym Centrum ds. AIDS przy realizacji programów dotyczących zdrowia seksualnego. Jest wieloletnim członkiem i superwizorem Polskiego Towarzystwa Seksuologicznego. Od lat publikuje w prasie, jest także autorem poradnika „Wychowanie do życia w rodzinie. Poradnik metodyczny dla nauczycieli” i współautorem książki „Seks czegoś smutny. Antyporadnik dla tych, którzy grają o miłość”.

Cytaty z książki Seks? Ojej co to jest?

Dodaj cytat z książki Seks? Ojej co to jest?