Okładka książki EPQ-R - Kwestionariusz Osobowości Eysencka EPQ-R, Kwestionariusz Osobowości Eysencka w Wersji Skróconej EPQ-R(S) autora Aleksandra Jaworowska, 9788360733769
Aleksandra Jaworowska Wydawnictwo: Pracownia Testów Psychologicznych Polskiego Towarzystwa Psychologicznego nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
2011-01-01
2011-01-01

Kup EPQ-R - Kwestionariusz Osobowości Eysencka EPQ-R, Kwestionariusz Osobowości Eysencka w Wersji Skróconej EPQ-R(S) w ulubionej księgarnii

Oceny książki EPQ-R - Kwestionariusz Osobowości Eysencka EPQ-R, Kwestionariusz Osobowości Eysencka w Wersji Skróconej EPQ-R(S)

OPINIE i DYSKUSJE o książce EPQ-R - Kwestionariusz Osobowości Eysencka EPQ-R, Kwestionariusz Osobowości Eysencka w Wersji Skróconej EPQ-R(S)

Nie do ominięcia dla psychologów oraz studentów kierunków psychologicznych.
Dasz radę!

Nie do ominięcia dla psychologów oraz studentów kierunków psychologicznych.
Dasz radę!

8 użytkowników ma tytuł EPQ-R - Kwestionariusz Osobowości Eysencka EPQ-R, Kwestionariusz Osobowości Eysencka w Wersji Skróconej EPQ-R(S) na półkach głównych

Okładka książki BVRT Test Pamięci Wzrokowej Bentona. Polskie normalizacje dla dzieci i młodzieży oraz osób dorosłych Iwona Bac, Artur L. Benton, Aleksandra Jaworowska, Joanna Stańczak
Okładka książki STAIC Inwentarz Stanu i Cechy Lęku dla Dzieci C. D. Edwards, Aleksandra Jaworowska, R. E. Lushene, J. Montuori, D. Platzek, Charles Donald Spielberger
Okładka książki RISB - Test Niedokończonych Zdań Rottera Aleksandra Jaworowska, Anna Matczak
RISB - Test Niedokończonych Zdań Rottera Aleksandra Jaworowska, Anna Matczak
Okładka książki CISS - Kwestionariusz Radzenia Sobie w Sytuacjach Stresowych N. S. Endler, Aleksandra Jaworowska, J. D. A. Parker, Jan Strelau, Piotr Szczepaniak, Kazimierz Wrześniewski
Okładka książki STAI - Inwentarz Stanu i Cechy Lęku Diana Fecenec, Aleksandra Jaworowska, Tytus Sosnowski, Kazimierz Wrześniewski
Okładka książki APIS-Z - Bateria Testów Anna Ciechanowicz, Aleksandra Jaworowska, Anna Matczak, Joanna Stańczak

Cytaty z książki EPQ-R - Kwestionariusz Osobowości Eysencka EPQ-R, Kwestionariusz Osobowości Eysencka w Wersji Skróconej EPQ-R(S)