Przepisy i normy elektryczne - monitoring i systemy alarmowe

- technika
- 2014-05-08
- 2014-05-08
Książka zawiera informacje przydatne każdemu inwestorowi oraz wykonawcy telewizji przemysłowej CCTV oraz innych zabezpieczeń elektronicznych w dużych obiektach. Zostały w niej omówione błędy popełnione przy zabezpieczaniu Stadionu Narodowego oraz między innymi w obiektach muzealnych. W publikacji znajdziemy wiadomości dotyczące poprawnego wykonania audytu bezpieczeństwa niezbędnego do oceny zagrożeń i do planowania systemu ochrony.
Ponadto broszura zawiera wiele praktycznych uwag dotyczących interpretacji definicji spotykanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia (SIWZ),czy na przykład dotyczących kompresji rejestrowanego obrazu wideo. Porusza zagadnienia związane z interpretacją Polskich Norm oraz przepisów dotyczących ochrony oraz zabezpieczeń. Pokazuje również problemy przy integracji systemów ochrony.
Broszurę uzupełniają przykłady z akt sądowych i ekspertyz pokazujące rzeczywiste, sporne przypadki dotyczące systemów ochrony.
Kup Przepisy i normy elektryczne - monitoring i systemy alarmowe w ulubionej księgarni
Oceny książki Przepisy i normy elektryczne - monitoring i systemy alarmowe
Cytaty z książki Przepisy i normy elektryczne - monitoring i systemy alarmowe
Dodaj cytat z książki Przepisy i normy elektryczne - monitoring i systemy alarmowe
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Przepisy i normy elektryczne - monitoring i systemy alarmowe