Ilustrowane słowniki. Architektura

Okładka książki Ilustrowane słowniki. Architektura autora praca zbiorowa, 8321338097
Okładka książki Ilustrowane słowniki. Architektura
Barbara Gadomska

Kup Ilustrowane słowniki. Architektura w ulubionej księgarnii

Oceny książki Ilustrowane słowniki. Architektura

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ilustrowane słowniki. Architektura

Obiektywnie to pewnie 6-7, ale dostaję bonus za nostalgie. Fabularnie nie wszystko trzyma się kupy, postacie czasem płaskie, ale jako dzieciak tego nie widziałem. Były dobrym wprowadzeniem do świata literatury – nie za trudne, nie za łatwe. Spełniły swoją rolę.

6 użytkowników ma tytuł Ilustrowane słowniki. Architektura na półkach głównych
8 użytkowników ma tytuł Ilustrowane słowniki. Architektura na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Ilustrowane słowniki. Architektura

praca zbiorowa
praca zbiorowa
Książki, które powstały w wyniku prac zbiorowych lub trudno jest przypisać im konkretnych autorów.

Okładka książki Stalowa Wola. Europejskie miasto modernistyczne Anna Frąckiewicz, Aneta Garanty, Elżbieta Przesmycka, Anna Sieradzka, Marek Stańkowski
Okładka książki Lwów nowoczesny Julia Bohdanova, Bohdan Cherkes, Żanna Komar, Paweł Mazur, Jacek Purchla, Andrzej Szczerski
Okładka książki Szlak architektury drewnianej Podkarpacie Anna Fortuna-Marek, Krzysztof Motyka, Jan Sołek
Okładka książki Dwory i pałace wiejskie w Wielkopolsce Marcin Libicki, Piotr Libicki
Dwory i pałace wiejskie w Wielkopolsce Marcin Libicki, Piotr Libicki
Okładka książki Leksykon zamków w Polsce Leszek Kajzer, Stanisław Kołodziejski, Jan Salm
Leksykon zamków w Polsce Leszek Kajzer, Stanisław Kołodziejski, Jan Salm
Okładka książki Arcydzieła architektury i urbanistyki. Polskie starówki Michał Wiśniewski (architekt), Franciszek Ziejka

Cytaty z książki Ilustrowane słowniki. Architektura

Dodaj cytat z książki Ilustrowane słowniki. Architektura