On i ja

- 2016-09-14
- 2016-09-14
- Jolanta Zubek, Robert Dąbrowski
Gotowa na wszystko
Danetta świetnie sobie radzi w roli sekretarki Cabe’a Richtera. Udaje jej się unikać sporów z szefem, chociaż jest on niezwykle porywczym człowiekiem. Wszystko zmienia się podczas firmowego spotkania. Gdy Cabe żarliwie całuje Danettę, oboje zaczynają się postrzegać w zupełnie innym świetle. Są sobą coraz bardziej zafascynowani, jednak żadne z nich nie myśli o wspólnej przyszłości. Danetta wyznaje tradycyjne wartości, a Cabe od dawna nie wierzy w miłość...
Słodko-gorzkie pocałunki
Kate ma dwadzieścia dwa lata, dyplom szkoły dla sekretarek i duże pokłady optymizmu. Z radością przyjmuje pracę u Gilberta Callistera, zamożnego ranczera. Gilbert często powtarza, że nie szuka ani żony, ani matki dla swoich córeczek. Po co? Przecież Kate nigdy nie ośmieliłaby się myśleć o nim jako o ewentualnym partnerze życiowym. Nieoczekiwanie Gilbert prosi, by towarzyszyła jemu i córkom w wakacyjnym wyjeździe na Bahamy.
Słodko-gorzkie pocałunki
Kup On i ja w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki On i ja
180 użytkowników ma tytuł On i ja na półkach głównych- Przeczytane 115
- 2019 3
- Ebook 3
- Diana Palmer 3
- 2018 3
- Legimi 3
- Wyd. HarperCollins 2

Opinie i dyskusje o książce On i ja
Jednym słowem, szybkie do przeczytania romansidła.. Historie banalne, ale przyjemnie się czytało.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJedna książka, dwie romantyczne historie, które przeczytałam jednym tchem. Czasami lubię książki pełne miłości, namiętności, która nie przychodzi od razu. Zawsze zastanawiam się dlaczego ludzie tak bardzo wzajemnie się odpychają, jednocześnie wiedząc, że są sobie pisani. To moje pierwsze spotkanie z autorką Dianą Palmer, która wywołała u mnie bardzo pozytywne wrażenie. Dobra odskocznia od kryminałów. „on i ja” to romantyczna, czasami zabawna opowieść, można by rzec życiowa. Bo czy istnieje ktoś, kto tak naprawdę nie potrzebuje miłości?
Jedna książka, dwie romantyczne historie, które przeczytałam jednym tchem. Czasami lubię książki pełne miłości, namiętności, która nie przychodzi od razu. Zawsze zastanawiam się dlaczego ludzie tak bardzo wzajemnie się odpychają, jednocześnie wiedząc, że są sobie pisani. To moje pierwsze spotkanie z autorką Dianą Palmer, która wywołała u mnie bardzo pozytywne wrażenie....
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDwie różne historie, które przyjemnie się czytało. Jak najbardziej polecam.
Dwie różne historie, które przyjemnie się czytało. Jak najbardziej polecam.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMARIST 1/2
Diana Palmer - "On i ja"/"His Girl Friday. Circle of Gold"
Danetta + Cabe
*1989
2. "Kwiat opuncji"
MARIST 1/2
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDiana Palmer - "On i ja"/"His Girl Friday. Circle of Gold"
Danetta + Cabe
*1989
2. "Kwiat opuncji"
"On i ja" to dwie lekkie, romantyczne, wzruszające, momentami zabawne historie. Wreszcie taka Diana Palmer jaką lubię, przeczytałam jednym tchem. Oj co ta miłość robi z ludźmi... :) Fajnie czasem oderwać się od rzeczywistości, a książki autorki są do tego idealne.
Polecam.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPolecam.
Kiedy mam ochotę na oderwanie się od męczącej mnie rzeczywistości, chwilowy oddech od choroby czy po prostu relaks w czystej postaci, wtedy decyduję się sięgnąć po coś lekkiego, łatwego i przyjemnego. Co zwykle sprawdza się idealnie? W moim przypadku to Diana Palmer i jej książki. Wiem dokładnie, że ta autorka da mi to czego akurat w tym konkretnym momencie potrzebuję. Swojej kobiecej, małej dawki szczęścia ;).
Tym razem mamy dwie krótkie historie, a w roli głównej młode panie sekretarki zakochane w swoich szefach. Palmer jak zwykle przedstawia kobiety jako niewinne, urocze stworzonka w wieku około 20 paru lat, a mężczyzn jako bardziej doświadczonych w relacjach damsko-męskich 30-sto parolatków często z bagażem życiowym również w postaci dzieci jak pokazane jest to w drugiej historii.
Całość czytało się szybko, co w chwili przeziębienia było dla mnie ważne. Norman z pierwszej historii po prostu wymiatał ;) A kim dokładnie był dowiecie się, kiedy zdecydujcie się na "On i ja".
Polecam głównie paniom, kiedy potrzebują odciąć się od otoczenia i przy czytaniu zbytnio nie musieć myśleć. Bo kobieca główka już i tak za dużo ma obowiązków. ;) Szybka, nieskomplikowana, często zabawna, z pewnymi życiowymi dramatami, ale i niepotrzebująca naszej mocnej uwagi i rozmyślania nad nią. Taka jest to literatura.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMiłość bywa podstępna, wiecie? Przychodzi niespodziewanie i rządzi się własnymi zasadami. Za nic ma nasze lęki, złamane wcześniej wielokrotnie serca lub brak doświadczenia. Ona wie lepiej i już..
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tohttp://zapatrzonawksiazki.blogspot.com/2016/12/takie-tam-miosci.html
Dziewczyny na co tu czekac
Znow wznowienie z 2011 roku
Te książki już sa wydane!!!!!!!!
Zmienili tylko okladke jak zawsze ,polaczyli 2 książki w jedno i napisali ,że NOWOSC!
Buahahaha
Dziewczyny na co tu czekac
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZnow wznowienie z 2011 roku
Te książki już sa wydane!!!!!!!!
Buahahaha