Medialne lwy dla rekinów biznesu. Sztuka świadomego wykorzystania mediów

- językoznawstwo, nauka o literaturze
W książce najpopularniejsi polscy dziennikarze zdradzają, jak można wykorzystać media, aby osiągnąć sukces w biznesie. Porad udzielają:Jacek Żakowski, publicysta POLITYKI, Marek Tejchman, dziennikarz TVN BIZNES, Dariusz Bugalski, dziennikarz radiowej Trójki, Bogusław Chrabota, redaktor naczelny dziennika Rzeczpospolita, Anna Sekudewicz, reportażystka i zastępca redaktora naczelnego Radia Katowice, Jacek Szmidt, redaktor naczelny Twojego Stylu, Jolanta Fajkowska, dziennikarka TVP INFO, Kamil Durczok, redaktor naczelny FAKTÓW TVN,? Dorota Niećko, dziennikarka Dziennika Zachodniego, Wiktor Legowicz, dziennikarz ekonomiczny radiowej Trójki, Arkadiusz Ekiert, dziennikarz ekonomiczny radiowej Trójki. Jest to pierwsza publikacja na rynku, która pokazuje warsztat z punktu widzenia dziennikarzy. Każdy rozdział oprócz wywiadu zawiera podsumowanie z konkretnymi oraz praktycznymi poradami i wskazówkami trenera medialnego, które pozwolą Czytelnikowi zaistnieć w mediach, zbudować pozytywny wizerunek wśród klientów i kontrahentów, rozwinąć biznes i osiągnąć sukces.
Kup Medialne lwy dla rekinów biznesu. Sztuka świadomego wykorzystania mediów w ulubionej księgarni
Oceny książki Medialne lwy dla rekinów biznesu. Sztuka świadomego wykorzystania mediów
14 użytkowników ma tytuł Medialne lwy dla rekinów biznesu. Sztuka świadomego wykorzystania mediów na półkach głównych- Chcę przeczytać 9
- #2019 - przeczytane 1
- Moje książki (papierowe) 1
- Marketing 1
Cytaty z książki Medialne lwy dla rekinów biznesu. Sztuka świadomego wykorzystania mediów
Dodaj cytat z książki Medialne lwy dla rekinów biznesu. Sztuka świadomego wykorzystania mediów
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Medialne lwy dla rekinów biznesu. Sztuka świadomego wykorzystania mediów