Tomizm polski. 1946-1965. Słownik filozofów

Okładka książki Tomizm polski. 1946-1965. Słownik filozofów autora Artur Andrzejuk, Bożena Listkowska, 9788360748527
Okładka książki Tomizm polski. 1946-1965. Słownik filozofów
Artur AndrzejukBożena Listkowska Wydawnictwo: Von Borowiecky filozofia, etyka
filozofia, etyka
2015-01-01
2015-01-01

Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę

Kup Tomizm polski. 1946-1965. Słownik filozofów w ulubionej księgarnii

Oceny książki Tomizm polski. 1946-1965. Słownik filozofów

OPINIE i DYSKUSJE o książce Tomizm polski. 1946-1965. Słownik filozofów

Tagi i tematy do książki Tomizm polski. 1946-1965. Słownik filozofów

Okładka książki Tomasz z Akwinu jako etyk Artur Andrzejuk, Izabella Andrzejuk
Tomasz z Akwinu jako etyk Artur Andrzejuk, Izabella Andrzejuk
Okładka książki Mieczysław Gogacz Artur Andrzejuk, Dawid Lipski, Magdalena Płotka, Michał Zembrzuski
Okładka książki Tomasz z Akwinu - Opuscula tom 9, fasc. 1 Artur Andrzejuk, Michał Zembrzuski
Tomasz z Akwinu - Opuscula tom 9, fasc. 1 Artur Andrzejuk, Michał Zembrzuski
Artur Andrzejuk
Artur Andrzejuk
Wykładowca Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie, kierownik katedry Historii filozofii starożytnej i średniowiecznej, profesor UKSW. Zajmuje się antropologią filozoficzną, etyką, metafizyką oraz historią filozofii w odniesieniu do myśli św. Tomasza z Akwinu.

Cytaty z książki Tomizm polski. 1946-1965. Słownik filozofów

Dodaj cytat z książki Tomizm polski. 1946-1965. Słownik filozofów