Autumn in London

- The Empire State Trilogy
- 2014-12-01
- 2014-12-01
- angielski
Anna Kirby went to New York to escape heartbreak and have some fun. She wasn't meant to meet someone . . . someone like Ethan. Now, back in London, she's having to get over a man who's three thousand miles away....
Ethan Scott broke every one of his rules during his week with Anna and now he can't seem to go back to life before her. A business trip to London gives him the opportunity to change his rules for good. Will he take it?
Kup Autumn in London w ulubionej księgarni
Oceny książki Autumn in London