Tytus, Romek i A'Tomek. Księga TVP

Okładka książki Tytus, Romek i A'Tomek. Księga TVP autora Henryk Chmielewski,
Okładka książki Tytus, Romek i A'Tomek. Księga TVP
Henryk Chmielewski Wydawnictwo: Biuro Reklamy TVP SA Seria: Tytus, Romek i A'Tomek komiksy
8 str. 8 min.
8 min.

Kup Tytus, Romek i A'Tomek. Księga TVP w ulubionej księgarnii

Oceny książki Tytus, Romek i A'Tomek. Księga TVP

OPINIE i DYSKUSJE o książce Tytus, Romek i A'Tomek. Księga TVP

Prosta kreska, ale to duży plus i te cudowne, zabawne historie :) Mam duży sentyment do tych komiksów.

Krótkie to to, bardziej żart, aniżeli pełnoprawny tom przygód Tytusa, wżdy jest kilka bonmotów nieodżałowanego Papcio Chmiela, po których mi się śmiechło typu "spełniło się marzenie mojego życia, dostałem w szczękę od samego Rambo", "to już koniec, atakuje mnie prawo Newtona".

2037

To był mój drugi ulubiony komiks młodości. Teraz są lepsze ale ten nadal bawi.

To był mój drugi ulubiony komiks młodości. Teraz są lepsze ale ten nadal bawi.

64 użytkowników ma tytuł Tytus, Romek i A'Tomek. Księga TVP na półkach głównych
15 użytkowników ma tytuł Tytus, Romek i A'Tomek. Księga TVP na półkach dodatkowych

Okładka książki Faraon Fazekas Attila, Tibor Cs. Horváth
Faraon Fazekas Attila, Tibor Cs. Horváth
Okładka książki Kazimierz Wielki - Casimir the Great Barbara Seidler, Marek Szyszko
Kazimierz Wielki - Casimir the Great Barbara Seidler, Marek Szyszko
Okładka książki Dziedzictwo Inków Fazekas Attila, Tibor Cs. Horváth