Tajfun: Nowe reguły gry

Okładka książki Tajfun: Nowe reguły gry autora Łukasz Chmielewski, Tadeusz Raczkiewicz, 9788361596370
Okładka książki Tajfun: Nowe reguły gry
Tadeusz RaczkiewiczŁukasz Chmielewski Wydawnictwo: Ongrys Cykl: Tajfun (tom 7) komiksy
48 str. 48 min.

OPINIE i DYSKUSJE o książce Tajfun: Nowe reguły gry

9 użytkowników ma tytuł Tajfun: Nowe reguły gry na półkach głównych
4 użytkowników ma tytuł Tajfun: Nowe reguły gry na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Tajfun: Nowe reguły gry

Okładka książki Nieznane komiksy znanych twórców 1957-2001 Tadeusz Baranowski, Bohdan Butenko, Henryk Chmielewski, Janusz Christa, Zbigniew Kasprzak (Kas), Szymon Kobyliński, Edward Lutczyn, Andrzej Olaf Nowakowski, Witold Parzydło, Szarlota Pawel, Bogusław Polch, Tadeusz Raczkiewicz, Grzegorz Rosiński, Jacek Skrzydlewski, Marek Szyszko, Marian Walentynowicz, Jerzy Wróblewski
Okładka książki Powstanie44 w komiksie. Antologia prac konkursowych 2012 – Po Powstaniu Szczepan Atroszko, Łukasz Bogacz, Roland Caban, Jacek Frąś, Roman Gajewski, Monika Golińska, Leszek Goliński, Oskar Huniak, Maciej Jasiński, Maciej Krobski, Anna Krztoń, Sylwia Kurzela, Zofia Łaska, Agata Lędźwa, Arkadiusz Lorenc, Magdalena Makowska, Zofia Mróz, Emilia Noga-Korniliuk, Jędrzej Pawlikowski, Tadeusz Raczkiewicz, Krzysztof Remiszewski, Radosław Ruciński, Robert Służały, Lidia Sosna, Grzegorz Weigt, Tomasz Wilk, Jędrzej Wise
Okładka książki Tajfun: Bez kompromisów Łukasz Chmielewski, Piotr Ponaczewny, Tadeusz Raczkiewicz, Maciej Szatko

Cytaty z książki Tajfun: Nowe reguły gry

Dodaj cytat z książki Tajfun: Nowe reguły gry