Porwani za młodu

- komiksy
- Gigant Poleca (tom 172)
- 2014-01-01
- 2014-01-01
- 9788328102095
- Jacek Drewnowski
Zawiera:
Kaczor Donald. Orła cień
Poniedziałkowy poranek na lotnisku w Kaczogrodzie. Donald odprowadza na samolot Daisy i jej grupę ekologiczną. Kaczor błaga swoją narzeczoną, by nie leciała, jednak Daisy jest głucha na jego prośby. Gdyby tylko wiedziała, co ją czeka...
Myszka Miki. Bunt napisów
Wujek Sknerus. Bezpieniężna wyspa
Sknerus McKwacz jest zajęty okresową kontrolą swoich plantacji plam kokosowych. Liczy, wącha, kombinuje. Na koniec wsiada di swojej łódki, aż tu nagle... sprawdźcie sami!
Dziobas. Ostatni znaczek
Goguś uwielbia zbierać znaczki. Ma ich już cały komplet i biegnie odebrać nagrodę - wielkiego nadmuchanego wieloryba Płetwusia.
Bracia Be. Nowy dom
Kwantomas. Niezłe kino
Kaczor Donald [oraz Stary Trotyl]. Taaaka dynia
Indiana Goofs [oraz Goofy!]. Dwaj kierowcy na pustyni
Babcia Kaczka. Ziemia sprzedawana
wymienionej w spisie treści: Lato w mieście [1 strona] BRAK
Siostrzeńcy. Paryskie wakacje
Kaczor Donald. Nie ma jak w domu [1 strona - spoiler t. 173 Wieczne wakacje]
Kup Porwani za młodu w ulubionej księgarni
Oceny książki Porwani za młodu
31 użytkowników ma tytuł Porwani za młodu na półkach głównych- Przeczytane 27
- Komiksy 4
- |5| Komiksy 1
- Komiks przeczytane 1
- W bibliotece Tarnów 1
- Gigant poleca 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Porwani za młodu
W ramach ciekawostki pragnę odnotować, że tytuł i bohaterowie: "Bracia Be. Nowy dom" byli już w t. 177 [s. 219]. Oczywiście nie jest to ta sama historia, ale widocznie bracia mają nowy cel w życiu - poza skarbcem Sknerusa :-)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNiestety poza kolejnym komiksem z Kwantomasem i ciekawą historią Casty'ego nic szczególnego.