Mam przyjaciółkę dentystkę

Okładka książki Mam przyjaciółkę dentystkę autora Ralf Butschkow, 9788372785206
Okładka książki Mam przyjaciółkę dentystkę
Ralf Butschkow Wydawnictwo: Media Rodzina Cykl: Mądra Mysz (tom 29) literatura dziecięca
24 str. 24 min.
literatura dziecięca
Mądra Mysz (tom 29)
Ich hab eine freundin, die ist zahnarztin
2011-01-01
2011-01-01
24 min.
Bolesław Ludwiczak

Kup Mam przyjaciółkę dentystkę w ulubionej księgarnii

Oceny książki Mam przyjaciółkę dentystkę

OPINIE i DYSKUSJE o książce Mam przyjaciółkę dentystkę

Dobra, edukacyjna książeczka. Przy tej serii trzeba brać poprawkę na inne realia (w Polsce gabinety raczej tak nie wyglądają) i przedawnienie niektórych zagadnień ("kasa chorych").

Książeczka edukacyjna którą pozwala na poznanie zawodu dentysty. Może przełamać strach dziecka przed pierwszą wizyta. Ciekawe dodatki jak rysunek uzębienia. Super książeczka dla najmłodszych.

ciekawie i prosto o pracy stomatologa.

ciekawie i prosto o pracy stomatologa.

Na półkach: , , , ,

Więcej się po tej książce spodziewałam. Seria uznawana jest za świetną, dla mnie ta konkretna książeczka jest przeciętna, jeśli nie słaba. Przybliża dziecku wizytę u dentysty, ale nie skupia się zbytnio na oswojeniu emocji jej towarzyszących. Trudno ją uznać za pomocną, córce się średnio podobała. Tekst toporny.

59 użytkowników ma tytuł Mam przyjaciółkę dentystkę na półkach głównych
12 użytkowników ma tytuł Mam przyjaciółkę dentystkę na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Mam przyjaciółkę dentystkę

Okładka książki Franklin nocuje u misia Brenda Clark, Harry Endrulat
Franklin nocuje u misia Brenda Clark, Harry Endrulat
Okładka książki Zuzia uczy się jeździć na rowerze Liane Schneider, Eva Wenzel-Bürger
Zuzia uczy się jeździć na rowerze Liane Schneider, Eva Wenzel-Bürger
Okładka książki Zuzia w szpitalu Liane Schneider, Eva Wenzel-Bürger
Zuzia w szpitalu Liane Schneider, Eva Wenzel-Bürger
Okładka książki Maks idzie na basen Sabine Kraushaar, Christian Tielmann
Maks idzie na basen Sabine Kraushaar, Christian Tielmann
Okładka książki Franklin i stare radio Brenda Clark, praca zbiorowa
Franklin i stare radio Brenda Clark, praca zbiorowa

Cytaty z książki Mam przyjaciółkę dentystkę

Dodaj cytat z książki Mam przyjaciółkę dentystkę