Najnowsze artykuły
ArtykułyCzytamy w weekend. 10 kwietnia 2026
LubimyCzytać386
ArtykułyNadciąga Gwiazdozbiór Kryminalny!
LubimyCzytać7
ArtykułyWiosna z książką – kwietniowe premiery, które warto poznać
LubimyCzytać13

- 1989-01-01
- 1989-01-01
- 48 min.
- Krystyna Uchańska
Ta książka nie posiada jeszcze opisu.
Kup Rork - 1 - Fragmenty w ulubionej księgarnii
Oceny książki Rork - 1 - Fragmenty
178 użytkowników ma tytuł Rork - 1 - Fragmenty na półkach głównych- Przeczytane 152
- Komiksy 32
- Komiks 15
- Komiksy 4
- Fantastyka 3
- SF, Fantasy i Horror 2
- Fantasy 2
Tagi i tematy do książki Rork - 1 - Fragmenty
RELAX Magazyn opowieści rysunkowych nr 45 Boris Bakliža, Łukasz Bogacz, Daniel Chmielewski, Djief, Roman Gajewski, Gir, Piotr Herla, Grzegorz Janusz, Tomasz Kontny, Jacques Lob, Andreas Martens, Bartosz Minkiewicz, Tomasz Niewiadomski, Daniel Odija, Yanick Paquette, Tomasz Piorunowski, Mark Russell, Antoni Serkowski, Liam Sharp, Wojciech Stefaniec, Marko Stojanović, Jakub Topor, Jean Van Hamme, Robert Waga, Bernie Wrightson
RELAX Magazyn opowieści rysunkowych nr 44 Philippe Druillet, André Franquin, Roman Gajewski, Jean Giraud (Moebius), Andreas Martens, Milorad Vicanovic Maza, Bartosz Minkiewicz, Oktawia Ogniew, Yanick Paquette, Mark Russell, Przemysław Soroka, Wojciech Stefaniec, Marko Stojanović, Piotr Szulc, Tudor Topa, Robert Waga, Bernie Wrightson
RELAX Magazyn opowieści rysunkowych nr 43 Caza, Daniel Chmielewski, Przemysław Dedelis, Philippe Druillet, André Franquin, Janek Koza, Andreas Martens, Bartosz Minkiewicz, Daniel Odija, Yanick Paquette, Francois Riviere, Mark Russell, Debora Santos, Krzysztof Skiba, Kamil Śmiałkowski, Przemysław Soroka, Jimmy Stamp, Wojciech Stefaniec, Bernie Wrightson, Bartosz Zaskórski
RELAX Magazyn opowieści rysunkowych nr 42 Anchel, Julian Bohdanowicz, Pascal Croci, Roman Gajewski, Marcin Lechna, Andreas Martens, Bartosz Minkiewicz, Tomasz Niewiadomski, Yanick Paquette, Francois Riviere, Craig Russell, Mark Russell, P. Craig Russell, Przemysław Soroka, Wojciech Stefaniec, Bernie Wrightson
RELAX Magazyn opowieści rysunkowych nr 41 Julian Bohdanowicz, Kurt Busiek, Paul Cauuet, Caza, Jagoda Czarnowska, Roman Gajewski, Gir, Jean Giraud (Moebius), Grzegorz Janusz, Wilfrid Lupano, Andreas Martens, Bartosz Minkiewicz, Tomasz Niewiadomski, Piotr Nowacki, Yanick Paquette, Gerald Parel, Francois Riviere, Mark Russell, Wojciech Stefaniec, Mateusz Wiśniewski, Jan Żarnowiecki, Bartosz Zaskórski
RELAX Magazyn opowieści rysunkowych nr 40 Paul Cauuet, Caza, Tibor Cs. Horváth, Péter Kuczka, Wilfrid Lupano, Andreas Martens, Achim Raven, Francois Riviere, Rafał Skarżycki

OPINIE i DYSKUSJE o książce Rork - 1 - Fragmenty
Mnie nie przekonuje. Pewnie gdybym przeczytał to "na świeżo", wtedy kiedy wyszło to miałbym do tego sentyment. Tak oceniam jako nieco naciąganą, dość prostą fabułę, która ma być przede wszystkim bardzo sensacyjna. Narysowane całkiem w porządku dlatego całość nie wypada najgorzej.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toIntrygujacy i ciekawy komiks.
Intrygujacy i ciekawy komiks.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWybitny, genialny, tajemniczy. Komiks dla miłośników niedopowiedzeń i zagmatwanych historii. A to dopiero pierwsza część przygód Rorka, dalej jest jeszcze lepiej - o ile to możliwe.
Jeśli przeczytasz i się zakochasz, czeka Cię wspaniała przygoda z Rorkiem i postaciami, które kreuje Andreas.
Jeśli Ci nie podejdzie, daj sobie spokój, dalsze części tylko będą irytować, swoją mnogością zdarzeń, czasów, światów.
Dla mnie to podróż w najbardziej niesamowite uniwersum, jakie poznałam.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMistrzowsko narysowane, niesamowite kształty i wielkości kadrów, wysmakowane i dla estetów komiksowej sztuki.
Jeśli przeczytasz i się zakochasz, czeka Cię wspaniała przygoda z Rorkiem i...
Taki sobie. Trochę paranormalny trochę Danikenowski. Wrażenie, że gdzieś to już widzieliśmy i o tym czytaliśmy towarzyszy nam od pierwszej do ostatniej historyjki. Kreski mogą być ale widziałem ładniejsze i dużo ładniejsze. Ogółem na trójkę z plusem.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPowtórzę opinię - najlepszy komiks, jaki czytałem:)
Powtórzę opinię - najlepszy komiks, jaki czytałem:)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNajlepszy komiks jaki czytałem.
Najlepszy komiks jaki czytałem.