Okładka książki KSIĄŻKI WYBRANE: Ołowiany Wyrok, Woda Kamień Serce, Gdzie teraz jesteś?, Pamiętasz mnie? autora Michael Connelly, Mary Higgins Clark, Sophie Kinsella, Will North, 9788376840567
Michael ConnellySophie Kinsella Wydawnictwo: Reader's Digest Seria: Książki Wybrane Reader's Digest literatura piękna
Książki Wybrane Reader's Digest
2010-01-01
2010-01-01
Elżbieta Zychowicz, Małgorzata Żbikowska, Marcin Stopa, Jerzy Rosół

Kup KSIĄŻKI WYBRANE: Ołowiany Wyrok, Woda Kamień Serce, Gdzie teraz jesteś?, Pamiętasz mnie? w ulubionej księgarnii

Oceny książki KSIĄŻKI WYBRANE: Ołowiany Wyrok, Woda Kamień Serce, Gdzie teraz jesteś?, Pamiętasz mnie?

OPINIE i DYSKUSJE o książce KSIĄŻKI WYBRANE: Ołowiany Wyrok, Woda Kamień Serce, Gdzie teraz jesteś?, Pamiętasz mnie?

Ciekawy kryminał.

Ciekawy kryminał.

Andrew Stratton staje na życiowym rozdrożu i w jego życiu pojawiają się kolejne pytania dotyczące tego, kim naprawdę chciałby być i czy to co osiągnął daje mu satysfakcje. Jest profesorem wykładającym architekturę na dobrym uniwersytecie, jednakże bez doświadczenia w postaci budowy domów. Od wspomnień o nieudanym małżeństwie ucieka do Kronwalii, gdzie odnajduje cisze, spokój oraz czas na przemyślenia. Poznaje ludzi, uczestniczy w zdarzeniach, które pozwalają mu zrozumieć co w życiu ma największy sens. Książka ta dostarczy czytelnikowi wiele wzruszeń i radości, które nie pozwolą się nudzić tym, którzy gustują w gatunkach pokroju Nicolasa Sparksa.

Wybrane, wybrane, choć nie wiem, kto je dobierał, bo średnio do siebie pasują. Szczególne druga pozycja pasuje tu jak wół do karety...

44 użytkowników ma tytuł KSIĄŻKI WYBRANE: Ołowiany Wyrok, Woda Kamień Serce, Gdzie teraz jesteś?, Pamiętasz mnie? na półkach głównych
19 użytkowników ma tytuł KSIĄŻKI WYBRANE: Ołowiany Wyrok, Woda Kamień Serce, Gdzie teraz jesteś?, Pamiętasz mnie? na półkach dodatkowych

Okładka książki KSIĄŻKI WYBRANE: Noc jest moją porą; PS Kocham cię; Miasto kości; Okrutny szlak Cecelia Ahern, Michael Connelly, Mary Higgins Clark, Gay Salisbury, Laney Salisbury
Okładka książki KSIĄŻKI WYBRANE: Wielki gracz, Blue Bistro, Wydział spraw zamkniętych, Kobieca Agencja Detektywistyczna nr 1, Michael Connelly, John Grisham, Elin Hilderbrand, Alexander McCall Smith
Okładka książki KSIĄŻKI WYBRANE: Król afer, Anioł Stróż, K jak kamieniołomy, Jedzcie ciasta! Sue Grafton, John Grisham, Jeanne Ray, Nicholas Sparks
Okładka książki KSIĄŻKI WYBRANE: Analityk; Z mroku przeszłości; Złodziej skazańców; Zdążyć na Boże Narodzenie David Baldacci, Bernard Cornwell, John Katzenbach, Nora Roberts
Okładka książki KSIĄŻKI WYBRANE: Mściciel; Wróbel nie spadnie...; Wyspa Zapomnienia; Ostatnia obietnica Richard Paul Evans, Frederick Forsyth, Dennis Lehane, Linda Nichols
Okładka książki KSIĄŻKI WYBRANE: Na ulicy, gdzie mieszkasz; Czarownik; Tajna Sankcja; Pamiętnik pisany miłością Brian Haig, Mary Higgins Clark, James Patterson, Wilbur Smith
Okładka książki KSIĄŻKI WYBRANE: Śpiąca lalka; Kuchnia Franceski; Wyspa; Święte kości Michael Byrnes, Jeffery Deaver, Victoria Hislop, Peter Pezzeli

Cytaty z książki KSIĄŻKI WYBRANE: Ołowiany Wyrok, Woda Kamień Serce, Gdzie teraz jesteś?, Pamiętasz mnie?