Sekrety kobiet

- poradniki
- 2007-01-01
- 2007-01-01
Jest to poradnik zarówno dla kobiet, jak i mężczyzn. Ewa Woydyłło uczy chcieć i pragnąć, wybaczać i oczekiwać, żądać i nazywać rzeczy po imieniu, krzyczeć bez poczucia winy, być sobą bez strachu przed cudzą oceną, nie bać się bycia sobą..
Kup Sekrety kobiet w ulubionej księgarni
Oceny książki Sekrety kobiet
- 2023 6

OPINIE i DYSKUSJE o książce Sekrety kobiet
Wiele ciekawych historii. Książka na pewno pomaga lepiej żyć
Wiele ciekawych historii. Książka na pewno pomaga lepiej żyć
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to"Jakość związku między dwojgiem ludzi jest wypadkową dwóch rzeczy: przyjaźni między nimi i tego, ile ważnych dla siebie potrzeb każe z nich może w tym związku zaspokoić"
(cytat z książki)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to(cytat z książki)
Bardzo fajna książka z pewnością warta przeczytania. Zawiera dużo wątków związanych w alkoholizmem kobiet. Dla mnie osobiście trochę zbyt dużo- bo problem mnie nie dotyczy.
Wiedza dr Woydyłło jak zwykle bezcenna..
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWiedza dr Woydyłło jak zwykle bezcenna..
Lubicie czytać poradniki psychologiczne?
Nawet jeśli nie, to ta pozycja powinna Was zainteresować.
Ewa Wojdyłło, znana psycholożka, zarysowuje przed nami kobietami rozwiązania najczęstszych naszych problemów, z czym sie mierzymy, jak do tego podejść spokojnie i nie zwariować.
Nasze relacje i podstawowe błędy jakie popełniamy.
Nie jest to poradnik-rozwiązanie ale oswojenie naszych wad i próba stawania sie lepszą wersją siebie.
Warto przeczytać
Lubicie czytać poradniki psychologiczne?
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNawet jeśli nie, to ta pozycja powinna Was zainteresować.
Nasze relacje i podstawowe błędy jakie popełniamy.
Nie jest to poradnik-rozwiązanie ale ...
Ksiażka nie zapadła mi w pamięć. Czytałam ją "na dwa razy" . Tak jak ktoś zauważył wiele wątków, niektóre mnie zaskoczyły i nie myślałam o nich jako o sekretach a chorobach chodzi o anoreksję nie Spodziewałam się jej w tej pozycji. Mimo wszystko , mimo mojego niedosytu polecam , może panowie znajdą tu więcej niż ja :).
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSięgnęłam po tą pozycję zachęcona przez panią w bibliotece. Podobno książka na duże wzięcie... przyznam nie rozumiem tego fenomenu....jak dla mnie za dużo wątków i mało konkretów.....
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCenne słowa o poczuciu wartości kobiet, o potrzebie akceptacji, o wadze refleksji nad: "ja idealna" a "ja realna", o drodze ku lepszemu (pełnemu ufności i akceptacji, ale i pozytywnej mocy do pracy nad sobą) życiu. Inspirujące.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to"Dzięki łzom ocalamy to, co w nas najlepsze."
"Dzięki łzom ocalamy to, co w nas najlepsze."
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka o różnych trudnościach, wyzwaniach, problemach, które bywają udziałem kobiet. Zawiera podpowiedzi, co warto zrobić w danej sytuacji.
O świecie kobiet, wartościach, postawach i mechanizmach, w które wpadają kobiety.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTak, zgadzam się ta książka uczy bycia kobietą. Wskazuje poprzez ćwiczenia jak być najlepszą wersją siebie.