Berserk Volume 36

- 2012-09-19
- 2012-09-19
- angielski
- 978-1-59582-942-9
What Guts the Black Swordsman and his companions had seen as an island refuge from monstrous sea creatures and the ghost ship of the demonic Bonebeard is in fact the very lair of the malefic sea god that controls them. With no avenue of escape, Guts must once again don the Berserker armor to give his company any chance of survival. But without the protective influence of the sorceress Schierke, Guts risks being forever lost within the cursed armor and becoming an even greater threat to his comrades!
Kup Berserk Volume 36 w ulubionej księgarni
Oceny książki Berserk Volume 36
236 użytkowników ma tytuł Berserk Volume 36 na półkach głównych- Przeczytane 191
- Manga 31
- Komiks 6
- Mangi 5
- Do kupienia 2
- 2. Komiksy/powieści graficzne/mangi 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Berserk Volume 36
Guts wraz z Schierke walczą z potężną istotą - morskim bogiem, który jest dużym niebezpieczeństwem zarówno dla naszych kompanów jak i całej wyspy.
Farnese zostaje powierzone zadanie obrony okrętu i wytworzenia magicznej bariery chroniącej statek przed atakiem morskich bestii. Po wielu treningach może w końcu sprawdzić swoje magiczne umiejętności w praktyce. Wyzwanie jakie czeka Gutsa nie jest łatwe, a jakiekolwiek szanse pokonania potwora są bardzo nikłe, tym bardziej, że daje znać o sobie jego mroczna strona - bestia ciemności. Czy Guts ma szansę ją okiełznać i dostosować do swoich możliwości jako tak potrzebne wsparcie w tej walce?
Czy i tym razem uda się pokonać tak potężną istotę i jaką rolę w tym starciu odegrają syreny? Z czym wiąże się tajemnica Ismy i co wspólnego ma bohaterka z istotami żyjącymi w morzu, które są wrogiem złowieszczej bestii - boga mórz?
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toFarnese zostaje powierzone zadanie obrony okrętu i wytworzenia magicznej bariery chroniącej statek przed atakiem morskich bestii. Po wielu treningach może w końcu sprawdzić swoje magiczne umiejętności w praktyce. Wyzwanie jakie...
najlepsza manga
najlepsza manga
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolejny świetny tom. Team Schierke i Guts udają się na samotną walkę, a Farnese pokazuje swoje możliwości jako mag.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toGdy Gus i jego towarzysze zatrzymują się na niewielkiej wyspie by naprawić statek którym podróżują okazuje się że jest ona zamieszkała przez boga mórz i jego złowieszcze sługi. Gust znów zostaje zmuszony aby użyć zbroi berserkera.