Rok, który wszystko zmienił

Okładka książki Rok, który wszystko zmienił autora Georgia Bockoven, 9788378394150
Okładka książki Rok, który wszystko zmienił
Georgia Bockoven Wydawnictwo: Prószyński i S-ka literatura piękna
The year everything changed
2013-01-17
2013-01-17
978-83-7839-415-0
Marta Kisiel-Małecka

Kup Rok, który wszystko zmienił w ulubionej księgarnii

Oceny książki Rok, który wszystko zmienił

OPINIE i DYSKUSJE o książce Rok, który wszystko zmienił

Bardzo ciepła książka. Dająca dużo komfortu podczas czytania. Pięknie opisany rozwój relacji między siostrami. Jedyny minus to rozwleczony początek.

To bardzo mądra książka.Nie zawsze jest tak jak nam się wydawało. Jessie to taki zły ojciec który porzucił swoje córki w dzieciństwie. Kobiety nie miały pojęcia o swoim istnieniu.Kazda z nich ma żal do ojca.By mogło się zdawać że to taki zły charakter ale z upływem przeczytanych stron calkiem inne jego oblicze nam się ukazuje.Dla mnie książka świetna.

Hm... Ciepła, dość ciekawa książka. Postacie dobrze zarysowane, autentyczne. Czegoś mi jednak brakowało... Jakiegoś elementu który sprawiałby, że nie mogłabym się od niej oderwać. Książka raczej nie zapadnie mi w pamięć.

767 użytkowników ma tytuł Rok, który wszystko zmienił na półkach głównych
99 użytkowników ma tytuł Rok, który wszystko zmienił na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Rok, który wszystko zmienił

Cytaty z książki Rok, który wszystko zmienił