Ślub z szefem. Australijski milioner

- Harlequin
- 2011-01-01
- 2011-01-01
- Julia Zawadzka
- ślub szef zaloty biznesmen kobieciarz milioner długi pomoc
Ślub z szefem
Katie uważa, że jest odporna na zaloty Alexiego Demetri, bogatego biznesmena i notorycznego kobieciarza. Jednak gdy Alexi zaczyna coraz bardziej jej się podobać, postanawia uciec. Nie wie jednak, że on na to nie pozwoli. Nawet gdyby jedynym sposobem zatrzymania jej był ślub...
Australiski milioner
Kiedy Zarios DAmilo ponownie spotyka Emmę, nie jest to już urocza nastolatka, która próbowała wymusić na nim pocałunek, ale piękna, pewna siebie kobieta. Emma pilnie potrzebuje miliona dolarów, by spłacić długi brata, natomiast Zarios – odpowiedniej narzeczonej...
Car
Car
Pokaż mimo toAustralijski milioner - ciekawa...
Australijski milioner - ciekawa...
Pokaż mimo toŚlub z szefem 9/10
Australijski milioner 10/10 15/02/2020
Ślub z szefem 9/10
Pokaż mimo toAustralijski milioner 10/10 15/02/2020
Kathryn Rose - "Ślub z szefem"/"Kept by Her Greek Boss"
Katie + Alexi ----
------------------------------------------
Carol Marinelli - "Australijski milioner"/"Bedded for Passion, Purchased for Pregnancy"
Emma (25) + Zarios (34) ----- LYDIA
*2009
Kathryn Rose - "Ślub z szefem"/"Kept by Her Greek Boss"
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKatie + Alexi ----
------------------------------------------
Emma (25) + Zarios (34) ----- LYDIA
Australijski milioner - Carol Marinelli
Ślub z szefem - Kathryn Ross
Australijski milioner - Carol Marinelli
Pokaż mimo toŚlub z szefem - Kathryn Ross
Ślub z szefem
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toAustralijski milioner - Emma, nie do końca doceniana przez rodziców i zawsze na drugim miejscu po swoim bracie Jake'u, po cichu podkochuje się w synu najlepszego przyjaciela jej rodziców - Zariosie. Ten bogaty, niepoprawny i niezmiernie pewny siebie i swoich atutów mężczyzna może mieć każdą. Na urodzinach ojca Emmy i Jake'a nie może się oprzeć dziewczynie. Po pewnym incydencie, po którym wybuchł między nią i nim namiętny pożar , plotkarskie gazety piszą, że wrócił do swojej dziewczyny. Co gorsza, jej rodzice, którzy wybrali się na wycieczkę, zginęli w wypadku samochodowym, a brat, który uzależniony jest od hazardu, na gwałt potrzebuje ogromnej kwoty pieniędzy. Wiedząc, że siostra podoba się Zariosowi namawia ją, aby pożyczyła pieniądze od niego. Dziewczyna niechętnie, ale godzi się na układ - Zarios pożyczy jej pieniądze, pod warunkiem, że przez kilka tygodni będzie udawać jego narzeczoną. Jak potoczą się ich losy, zwłaszcza, że mężczyzna wierzy, że to Emma ma problem z hazardem, a ona nie chce wyjawić sekretu jej brata?
Australijski milioner - Emma, nie do końca doceniana przez rodziców i zawsze na drugim miejscu po swoim bracie Jake'u, po cichu podkochuje się w synu najlepszego przyjaciela jej rodziców - Zariosie. Ten bogaty, niepoprawny i niezmiernie pewny siebie i swoich atutów mężczyzna może mieć każdą. Na urodzinach ojca Emmy i Jake'a nie może się oprzeć dziewczynie. Po pewnym...
więcej Pokaż mimo tow sumie to nie było takie złe. te książki są dobre pod tym kontem, że zawsze bohaterowie mają charakter i tą iskrę charyzmy, wydarzenia układają się nie po myśli, a później pod koniec autorzy tak galopują z wydarzeniami, że pomijają wszystko co najważniejsze..
Pokaż mimo toŚlub z szefem
Ślub z szefem
Pokaż mimo toślub z szefem
ślub z szefem