Curran

- 2010-06-21
- 2010-06-21
- 28 min.
- angielski
This isn’t a short story or a novella. This is a collection of scenes written by Gordon Andrews as a companion to our Kate Daniels series of books. These scenes illustrate the point of view of Curran, the Beast Lord of Atlanta and are provided in gratitude to our readers for all of their support. This collection isn’t meant to stand on its own as an independent work of fiction.
Kup Curran w ulubionej księgarni
- Magia 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Curran
Ciekawy dodatek do serii
Ciekawy dodatek do serii
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKrótkie scenki widziane oczami Currana, uzupełniające tomy 1-4. Gdy na to patrzyłam oczami Władcy Bestii, śmiałam się bardzo - ma on z Kate prawdziwy krzyż pański... Z jej strony nie wyglądało to tak dokuczliwie...
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toUwielbiam serię o przygodach Kate Daniels, aczkolwiek ku mojemu wielkiemu rozczarowaniu boskiego Currana w chociażby trzech pierwszych częściach nie było dostatecznie dużo..
Nie zawiodłam się na niej, było ciekawie, zabawnie....Co prawda moim zdaniem mogło być tego więcej.. Ale dobre i to :D
Gorąco polecam wszystkim fanom Magii !!
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toGdy tylko zdałam sobie sprawę o istnieniu opowiadania z perspektywy Currana od razu się na nie rzuciłam ,
Warto poznać męski punkt widzenia jednak wolę Kate:)
Warto poznać męski punkt widzenia jednak wolę Kate:)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo dobra ,choć pan Gordon słabszy w solo wydaniu.W duecie są rewelacyjni.
Bardzo dobra ,choć pan Gordon słabszy w solo wydaniu.W duecie są rewelacyjni.