Zaginiony świat

Okładka książki Zaginiony świat autora Michael Crichton, 8371293100
Okładka książki Zaginiony świat
Michael Crichton Wydawnictwo: Świat Książki Cykl: Jurassic Park (tom 2) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
Jurassic Park (tom 2)
The Lost World
1997-01-01
1997-01-01
83-7129-310-0
Andrzej Leszczyński

Kup Zaginiony świat w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zaginiony świat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zaginiony świat

Kontynuacja na takim samym poziomie jak pierwsza część. Tym razem sceny akcji były zdecydowanie ciekawsze niż w 1 części. Podobał mi się również fakt przytoczenia większej ilości ciekawostek o dinozaurach niz w 1 tomie. Niestety postacie w tej części sa mdłe.

Bardzo dobra. Zupełnie inna niż film. Jest napięcie i przygoda. Super. Polecam!

Bardzo dobra. Zupełnie inna niż film. Jest napięcie i przygoda. Super. Polecam!

Niestety, ale jest zdecydowanie gorsza niż poprzednia część. Bohaterowie (w szczególności Levine) są niesamowicie irytujący i często podejmują niezrozumiałe dla mnie działania. Najinteligentniejsze są w tej książce postaci dzieci, tj. Kelly i Arby. Momentami też mocno mi się ta książka dłużyła, kiedy nie było żadnej akcji, tylko dużo wywodów bohaterów. Ogólnie "Zaginiony Świat" nie jest najgorszy, da się go przeczytać, ale mam wrażenie, że troszkę autorowi brakło na niego pomysłu.

2578 użytkowników ma tytuł Zaginiony świat na półkach głównych
789 użytkowników ma tytuł Zaginiony świat na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zaginiony świat

Cytaty z książki Zaginiony świat