DNAngel DELUXE #8

Okładka książki DNAngel DELUXE #8 autora Yukiru Sugisaki,
Okładka książki DNAngel DELUXE #8
Yukiru Sugisaki Wydawnictwo: J.P. Fantastica Cykl: DNAngel DELUXE (tom 8) komiksy
komiksy

Okładka książki Dracula Martin Simmonds, James Tynion IV
Dracula Martin Simmonds, James Tynion IV
Okładka książki Samuraj. Tom 1 Jean-François Di Giorgio, Giorgio Genêt
Samuraj. Tom 1 Jean-François Di Giorgio, Giorgio Genêt
Okładka książki Superman - Action Comics: Supergwiazdy Jason Aaron, Eddy Barrows, Eva De La Cruz, Romulo Fajardo Jr., Gavin Guidry, Rex Lokus, Danny Miki, Inaki Miranda, Patricia Mulvihill, John Ridley, Rainbow Rowell, Gail Simone, John Timms, Cian Tormey, Jonas Trindade, G. Willow Wilson
Okładka książki Morderstwa w Decagon House #2 Yukito Ayatsuji, Hiro Kiyohara
Morderstwa w Decagon House #2 Yukito Ayatsuji, Hiro Kiyohara