Czterdzieści pięć absurdalnych zwyczajów Toyoty

- biznes, finanse
- 2023-10-01
- 2023-10-01
Książka zawiera trudno dostępne informacje pokazujące, w jaki sposób Toyota (inaczej) niż pozostałe firmy stosuje narzędzia ciągłego doskonalenia. Autor rozpoczynając pracę w Toyocie zajmował się – pod okiem Ōno Taiichiego – zastosowaniem, ulepszaniem i upowszechnianiem Systemu Produkcji Toyoty w działach: produkcji, kosztów, zakupów i administracyjnym.
W książce Wakamatsu Yoshihito dzieli się swoim doświadczeniem w konkretnych i krótkich rozdziałach, które można czytać w dowolnej kolejności i do których wielokrotnie wracać.
Kup Czterdzieści pięć absurdalnych zwyczajów Toyoty w ulubionej księgarni
Oceny książki Czterdzieści pięć absurdalnych zwyczajów Toyoty
38 użytkowników ma tytuł Czterdzieści pięć absurdalnych zwyczajów Toyoty na półkach głównych- Chcę przeczytać 23

OPINIE i DYSKUSJE o książce Czterdzieści pięć absurdalnych zwyczajów Toyoty
Bardzo fajna pozycja. Sposób w jaki została napisana sprawia że świetnie się ja czyta. Dobra Robota
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDobrze się czyta. Krótkie, konkretne rozdziały, mnóstwo przykładów i inspiracji.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKapitalna pozycja nie tylko dla osób zainteresowanych leanem i zarządzaniem produkcją.. Dużo nieznanych historii prosto z zakładów Toyoty. Książka napisana w takim stylu, że spokojnie można do niej wracać.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPozycja obowiązkowa dla kogoś kto tworzy zespół! Rewelacyjny przewodnik po budowaniu relacji i podejściu do biznesu i ludzi.
Czyta się szybko i przyjemnie. Ogromnie polecam!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCzyta się szybko i przyjemnie. Ogromnie polecam!
Wow, absolutnie doskonała książka
Wow, absolutnie doskonała książka