Amazing Spider-Man Epic Collection. Plaga pająkobójców

- komiksy
- Amazing Spider-Man Epic Collection (tom 24)
- epic collection
- 2023-07-26
- 2023-07-26
Cieszące się uznaniem czytelników i krytyków klasyczne albumy Marvel Comics autorstwa mistrzów komiksu takich jak: Steve Ditko, David Michelinie, Charles Vess, Erik Larsen czy Mark Bagley. Za każdym razem, gdy Spider-Man pojawia się publicznie, napadają go mechaniczni zabójcy. Kto odpowiada za te ataki? Czy Pajączek zdoła odkryć prawdę, kiedy na jego drodze staną Electro i Skorpion? I jaki układ zawarła Felicia Hardy, do niedawna Czarna Kotka, z Tinkererem? Tymczasem rodziców Petera Parkera, którzy powrócili po latach, obserwuje tajemniczy mężczyzna. Ale to nie wszystko… Venom jest sądzony za swoje zbrodnie. Czy przejrzy na oczy i zmieni się po walce ze Spider-Manem? Dodatkowo w tomie: Styx i Stone, a także starcie Pajączka i Doktora Strange’a z demonami w Wymiarze Śmierci!
Album zawiera materiały opublikowane pierwotnie w „The Amazing Spider-Man" #368–377, „The Amazing Spider-Man Annual" #27, „Spider-Man Special Edition: The Trial of Venom" oraz w powieści graficznej „Spider-Man/Dr. Strange: The Way to Dusty Death", a następnie zebrane w „The Amazing Spider-Man Epic Collection: Invasion of the Spider-Slayers".
Kup Amazing Spider-Man Epic Collection. Plaga pająkobójców w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Amazing Spider-Man Epic Collection. Plaga pająkobójców
40 użytkowników ma tytuł Amazing Spider-Man Epic Collection. Plaga pająkobójców na półkach głównych- Przeczytane 25
- Komiksy 6
- Komiks 2
- Marvel 2
- Spider-Man 1
- KOM 1
- Przeczytane 2023 (Komiksy) 1
- Komiks 1
Cytaty z książki Amazing Spider-Man Epic Collection. Plaga pająkobójców
Dodaj cytat z książki Amazing Spider-Man Epic Collection. Plaga pająkobójców
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Amazing Spider-Man Epic Collection. Plaga pająkobójców
Super komiks. Udany prezent.
Super komiks. Udany prezent.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJeden z lepszych tomów. Pojawiają się tytułowi pająkobójcy, jest Venom, powraca Black cat. Czego chcieć więcej? Jedyny minus to taki, że tom jest cienki i reszta historii to już typowe zapychacze.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPo dość dziwnym początku, gdy Spider-man współpracując z Dr Strangem próbuje powstrzymać czarownika Xandu to wydanie zbiorcze wchodzi na prawidłowe tory. Dużo tu akcji, a napompowane walkami historie przerywane są krótkimi epizodami, w których bliscy Petera Parkera próbują się rozliczać ze swoją przeszłością. Jest sporo pojedynków z "pająkobójcami", ale nie brakuje też mnie i bardziej ikonicznych wrogów Spider-mana.
Po dość dziwnym początku, gdy Spider-man współpracując z Dr Strangem próbuje powstrzymać czarownika Xandu to wydanie zbiorcze wchodzi na prawidłowe tory. Dużo tu akcji, a napompowane walkami historie przerywane są krótkimi epizodami, w których bliscy Petera Parkera próbują się rozliczać ze swoją przeszłością. Jest sporo pojedynków z "pająkobójcami", ale nie brakuje też mnie...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMocno rozbudowany wątek z robotami bardzo się zestarzał gdy czyta się te historie po 30 latach od wydania. Ale pojawia się Scorpion, Electro, Black Cat, dobra historia z Venomem (TM-semic 12/94) - momentami będziesz się dobrze bawić! Można przeczytać, można kupić ale jak nie masz sentymentu to można równie dobrze pominąć. Ogólnie średniak 5/10.