Life Is Strange Vol. 5: Coming Home

- komiksy
- Life is Strange (comics) (tom 17-18)
- Life is Strange (comics)
- 2021-11-03
- 2021-11-03
- angielski
Stranded in a parallel reality, Max Caulfield has spent years searching for a way to get back to her original timeline and the woman she loves. Now, a new ally and a new storm may finally offer the chance she’s been waiting for.
Spinning out of one possible ending of the time-twisting, BAFTA Award-winning videogame Life is Strange, the comics journey of Max, Chloe and Rachel delivers an astounding new chapter. Before, Max leapt into the unknown as her temporal abilities threatened to tear her apart. Now, she must push her powers to their limit if she is to be strong enough to return home…
Collects Life is Strange: Coming Home #1-2.
Kup Life Is Strange Vol. 5: Coming Home w ulubionej księgarni
Oceny książki Life Is Strange Vol. 5: Coming Home
16 użytkowników ma tytuł Life Is Strange Vol. 5: Coming Home na półkach głównych- Przeczytane 9
- (2022) 1
- Komiksy 1