- poradniki dla rodziców
- 2018-01-01
- 2015-10-27
Stan prawny na styczeń 2018. Wydanie II zaktualizowane
Ciąża to niezapomniane dziewięć miesięcy w życiu przyszłych rodziców. Nasz poradnik to idealna pomoc dla kobiet w ciąży i ich partnerów, aby mogli w spokoju i radości rozkoszować się tym wyjątkowym czasem.
Znajdą tu najnowsze uregulowania prawne (styczeń 2018) dotyczące opieki i świadczeń przysługujących przyszłym mamom, a także praktyczne informacje z zakresu:
– wyboru testu ciążowego,
– badań profilaktycznych,
– przygotowań do porodu oraz samego rozwiązania,
– rozwoju dziecka w łonie matki,
– typowych dolegliwości ciążowych,
– zdrowego odżywiania, korzystnego dla matki i dziecka.
Kup ABC ciąży i porodu. Wszystko co powinni wiedzieć rodzice, zanim jeszcze urodzi się dziecko w ulubionej księgarni
Oceny książki ABC ciąży i porodu. Wszystko co powinni wiedzieć rodzice, zanim jeszcze urodzi się dziecko
21 użytkowników ma tytuł ABC ciąży i porodu. Wszystko co powinni wiedzieć rodzice, zanim jeszcze urodzi się dziecko na półkach głównych- Przeczytane 19
- Poradniki 3
- 2024 2
- Przeczytane w 2025 1
- Przeczytane w 2023 1
- Rok wydania 2016-2019 1
- Przeczytane 2023 1
- 52/2023 1
Cytaty z książki ABC ciąży i porodu. Wszystko co powinni wiedzieć rodzice, zanim jeszcze urodzi się dziecko
Dodaj cytat z książki ABC ciąży i porodu. Wszystko co powinni wiedzieć rodzice, zanim jeszcze urodzi się dziecko
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce ABC ciąży i porodu. Wszystko co powinni wiedzieć rodzice, zanim jeszcze urodzi się dziecko
Totalna strata czasu i pieniędzy. Niesamowicie mnie dziwi, że pod tą książką podpisało się Polskie Towarzystwo Położnych. Niektóre informacje są nieścisłe, inne przestarzałe. Hitem jak dla mnie jest podawanie "przepisów" na koktajle rzekomo przyspieszające poród, które swoim składem przypominają mikstury czarownic...
Odradzam!!!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toOdradzam!!!
Całkiem niezła dawka wiedzy dla osób które lubią mieć wszystko w jednym miejscu. Na pewno jest to książka skierowana do osób spodziewających się pierwszego dziecka. W książce znajdziemy opis każdego miesiąca ciąży, badania, przepisy, ćwiczenia dla ciężarnych i praktyczne wskazówki odnośnie porodu i połogu. Zdaje sobie sprawę że praktycznie wszystkie informacje zawarte w książce można znaleźć w internecie, jednak wolę ich papierową wersję.