Najnowsze artykuły
Artykuły„Kawa z Mistrzem Zbrodni” – wygraj spotkanie z Wojciechem Chmielarzem z okazji Światowego Dnia Książki
LubimyCzytać0
Artykuły"Przejścia. Którędy do miłości" Natalii de Barbaro. Mamy dla Was 40 egzemplarzy książki!
LubimyCzytać2
Wakacyjna miłość. Antologia

- literatura obyczajowa, romans
- 2020-06-26
- 2020-06-26
Czy wyjazd na urlop może stanowić początek niezwykłej i szalonej przygody? Czy wakacyjne zauroczenie może przerodzić się w coś więcej? Gorące, romantyczne, ekscytujące — opowiadania wchodzące w skład antologii są tak różne, jak różne mogą być odcienie miłości.
Siedem spojrzeń na wakacyjną miłość.
Siedem historii, które przyspieszą bicie waszych serc.
Jedna antologia przygotowana z myślą o czytelniczkach i lekturach idealnych na letnie dni.
Kup Wakacyjna miłość. Antologia w ulubionej księgarnii
Oceny książki Wakacyjna miłość. Antologia
112 użytkowników ma tytuł Wakacyjna miłość. Antologia na półkach głównych- Chcę przeczytać 88
- 2021 2
- Antologia 1
- 2020 1
- CIEPŁE OPTYM 1
- Antologie 1
- Young adults/New adult/Młodzieżówki 1
Tagi i tematy do książki Wakacyjna miłość. Antologia
Bajkogranie Katarzyna Bieńkowska, Aneta Bujnowska, Barbara Dudek, Małgorzata Falkowska, Dominika Gałka, Dominika Gołąb, Kamila Gurynowicz, Margarita Jaworska, Monika Kamińska, Alina Lament, Klaudyna Maciąg, Agnieszka Michalik, Ewa Mielczarek, Beata Małgorzata Moniuszko, Wioleta Piróg, Diana Porębska, Tatiana Sas-Matuszczyk, Karolina Ubych, Magdalena Urlich

Małgorzata Falkowska
Rocznik 89, włocławianka od 12 lat na stałe mieszkająca w Toruniu. Żona, oligofrenopedagog i autorka (kolejność nieprzypadkowa). Pisarsko sama o sobie mówi skoczek, dlatego na jej koncie można znaleźć komedie, romanse, kryminał, New Adult, a nawet bajkę dla dzieci. Nie boi się eksperymentować w pisaniu, bo jak mówi WSZYSTKO JEST DLA LUDZI.

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wakacyjna miłość. Antologia
Witam Serdecznie. Moi Drodzy. Teraz polecam Wam świetną Antologię napisaną przez utalentowanych autorów. Zapraszam po krótką opinie.
Autorki: Małgorzata Falkowska.
Ewelina Nawara. Maria Zdybska.
Justyna Leśniewicz. Izabella Grabda.
Aleksandra Rak.
Autor: Bartłomiej Bartoszewski.
Tytuł: Antologia. Wakacyjna Miłość.
Przeczytano stron: 204.
Wydawnictwo: Inanna.
Opinia:
Co mogę powiedzieć o tej Antologii. Przeczytałem ją szybko, bo mnie zaciekawiła. Historię są różne, akcja toczy się podczas wakacji. Bohaterowie przeżywają różne przygody miłosne. Jest siedem opowiadań. Każde ma swoją magie, i emocje sięgają zenitu. W tych opowiadaniach są dwa przesłania: Miłość i Spełnianie Marzeń.
Wszystkim autorom gratuluję stworzenia wspólnego dzieła.
Drodzy Czytelniczy. Po resztę sięgnijcie sami. Polecam.
Moja ocena to: 1000 /1000 punktów.
Jest super.
Życzę Wam Udanego urlopu. Pozdrawiam. 😯
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toAutorki: Małgorzata Falkowska.
Ewelina Nawara. Maria Zdybska.
Justyna Leśniewicz. Izabella Grabda.
Aleksandra Rak.
Autor: Bartłomiej Bartoszewski.
Tytuł: Antologia. Wakacyjna Miłość.
Przeczytano stron: 204.
Wydawnictwo: Inanna.
Opinia:...
Opowiadania Justyny Leśniewicz i Izabeli Grabdy bardzo dobre! Niestety reszta nie przypadła mi do gustu.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toAntologia ma to do siebie że możemy poznać wielu pisarzy od pióra to w jaki sposób oni piszą.
Zainteresowała mnie historia Bartoszyńskiego którego nie znałam wcześniej, na pewno sięgnę po jakąś jego książkę :)
Polecam :)
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toAntologia Wakacyjna miłość ma to do siebie że szybko się czyta historie są fajne, treściwe, każda jest inna. Świetna książka właśnie na lato, na wakacje ;)
Polecam :)
To pierwszy zbiór opowiadań, który naprawdę mi się podobał. Zazwyczaj w tych krótkich historiach brakowało mi właśnie treści. A w "Wakacyjnej miłości" mimo niewielu stron naprawdę dobrze się bawiłam. Każde z opowiadań było ciekawe i nie pozostawiło niedopowiedzeń, których w krótkich formach zawsze jest dużo. Szczerze? Nawet nie odczułam, że czytam opowiadania. Najbardziej spodobały mi się historie stworzone przez Justynę Leśniewicz, Ewelinę Nawarę i Bartłomieja Bartoszyńskiego.
Polecam ten zbiór wszystkim tym, dla których lato w tym roku było zbyt krótkie. Dodam też, że takie opowiadania mogą być fajnym testem, czy pióro danego autora nam się spodoba. Ja dzięki nim zapragnęłam poznać więcej twórczości męskiego rodzynka w tej antologii.