Thirty Days of Pain

- 2017-10-24
- 2017-10-24
- angielski
- 9781979093552
A monster doesn't know how to love.
But maybe she can teach him...
If he doesn't break her first.
WILLOW
My uncle handed me over as collateral for a $5 million debt...
And the beast who claimed me knows no mercy.
I don't know if he has a soul, or if I can melt his frozen heart.
Sergei is a Russian mob boss, a cruel, evil man who draws pleasure from my pain.
My time to find the man inside the monster is running out.
If I don't save him, I won't be able to save myself.
SERGEI
Willow is just a pawn in my war against the Toporov family.
A delicious, sexy little pawn I can't wait to hurt in all the ways I know by heart.
I'm going to make her every nightmare come true.
But Willow has a hidden fire. She has a tender heart.
Too bad for her... Because I'm about to put her light out.
I'm about to make sure she never, ever loves me.
This is a dark romance, complete with trigger warnings! Part 1 of a 3 part series.
No cheating, HEA guaranteed at the end of the series. If you love heartbreaking cliffhangers, one-click now!
Kup Thirty Days of Pain w ulubionej księgarni
Oceny książki Thirty Days of Pain
12 użytkowników ma tytuł Thirty Days of Pain na półkach głównych- Chcę przeczytać 9
- 2021 1
- Po angielsku 1
- E-book 1
- Mafia 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Thirty Days of Pain
Opowieść o Willow i Siergieju nie należy do zbytnio romantycznych. Ona ląduje u niego na 30 dni w ramach zabezpieczenia spłaty długu wujka, który bynajmniej nie należy do dobrych ludzi. Wraz z nieżyjącym już ojcem Willow ma na sumieniu krzywdy wyrządzone rodzinie Sergieja, a on pragnie swojej zemsty. Jednak dobroć Willow poraża, oddałaby własne życie, byle tylko ratować bliskich i to porusza bezdusznego Rosjanina. A on też taki bezduszny już przy niej nie jest. Dziewczyna oprócz tego, że ma serce na dłoni, to jeszcze nie przeraża jej okrucieństwo Siergieja i praktycznie od samego początku mięknie i wilgotnieje na jego widok. Nawet ból, który jej zadaje, od razu przeradza się w coś erotycznego. To mnie raziło w tej książce, ta naiwność i chuć bohaterki. No i nie rozumiem kobiet, które facet bije po twarzy, a im to nie przeszkadza. Końcówka interesująca, więc dam szansę tej serii i sięgnę po dalsze części.