One Piece tom 49 - Nightmare Luffy

- 2018-04-05
- 2018-04-05
- 2008-03-04
- Paweł Dybała
Nieubłaganie zbliża się świt, a wraz z nim koniec nadziei na odzyskanie utraconych przez Słomkowych cieni. Tymczasem sytuacja na placu boju coraz bardziej się komplikuje, do akcji bowiem wkracza sam Moria, sprawiając, że Oars staje się jeszcze potężniejszym przeciwnikiem! Czy nasi bohaterowie zdążą go pokonać, zanim wstanie dzień? Czy niespodziewana pomoc, jakiej udzielą Luffy'emu przypadkowo spotkani sojusznicy, wystarczy, by wygrać z Oarsem? Oto kolejny tom arcypopularnej pirackiej sagi "One Piece"!
Kup One Piece tom 49 - Nightmare Luffy w ulubionej księgarni
Oceny książki One Piece tom 49 - Nightmare Luffy
161 użytkowników ma tytuł One Piece tom 49 - Nightmare Luffy na półkach głównych- Przeczytane 123
- Manga 17
- Do kupienia 2
- 2018 2
- 2025 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce One Piece tom 49 - Nightmare Luffy
Thriller Bark jest solidnym arckiem, ale uważam, że lepiej wypada w anime.
Thriller Bark jest solidnym arckiem, ale uważam, że lepiej wypada w anime.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toGenialna walka z Morią
Genialna walka z Morią
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toUwielbiam 1 pice, ma świetną historię. Z góry niby nie jest skomplikowany ale można znaleźć sporo bardzo zawiłych wątków i nie powtarzalność. (aktualnie czytam w oryginale, bo polska edycja pojawiała się zbyt wolno :D )