Nowenny na cały rok

- religia
- 2017-04-28
- 2017-04-28
Pan Jezus zachęca nas: Proście, a będzie wam dane; szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam. Albowiem każdy, kto prosi, otrzymuje; kto szuka, znajduje; a kołaczącemu otworzą (Mt 7,7-8).
Nowenny na cały rok będą pomocą w przygotowaniu do przeżywania ważnych uroczystości w roku liturgicznym oraz narzędziem wypraszania łaski zarówno dla modlących się indywidualnie, jak również we wspólnocie. Teksty modlitw nowennowych niosą światło Dobrej Nowiny, przybliżając do spotkania z Panem, Niebieską Matką oraz Świętymi.
NOWENNY
do Niepokalanego Poczęcia NMP do Dzieciątka Jezus do św. Józefa do Miłosierdzia Bożego do św. Wojciecha do Jasnogórskiej Matki i Królowej do św. Stanisława do Ducha Świętego do Najświętszego Serca Pana Jezusa do św. Michała Archanioła do św. Jana Pawła II do Matki Bożej Pompejańskiej
Kup Nowenny na cały rok w ulubionej księgarni

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nowenny na cały rok