Jednominutowy Negocjator. Sztuka zawierania korzystniejszych kontraktów

Okładka książki Jednominutowy Negocjator. Sztuka zawierania korzystniejszych kontraktów autora Don Hutson, George Lucas, 9788380871618
Don HutsonGeorge Lucas Wydawnictwo: MT Biznes biznes, finanse
biznes, finanse
2018-02-26
2017-10-06

Kup Jednominutowy Negocjator. Sztuka zawierania korzystniejszych kontraktów w ulubionej księgarnii

Oceny książki Jednominutowy Negocjator. Sztuka zawierania korzystniejszych kontraktów

OPINIE i DYSKUSJE o książce Jednominutowy Negocjator. Sztuka zawierania korzystniejszych kontraktów

Krótka książka o negocjacjach biznesowych. Zdecydowanie lepiej sięgnąć po inne pozycje poruszające ten temat

Jednominutowy negocjator to bardzo słaba książka o negocjacjach, którą mogę streścić Wam w jednym zdaniu - zdarzają się sytuacje, w których trzeba naciskać i zdarzają się w sytuacje, w których trzeba ustąpić. To wszystko.
Czytałem i nie polecam.

Czytałem i nie polecam.

22 użytkowników ma tytuł Jednominutowy Negocjator. Sztuka zawierania korzystniejszych kontraktów na półkach głównych
10 użytkowników ma tytuł Jednominutowy Negocjator. Sztuka zawierania korzystniejszych kontraktów na półkach dodatkowych

Okładka książki The Star Wars Trilogy Donald F. Glut, James Kahn, George Lucas
The Star Wars Trilogy Donald F. Glut, James Kahn, George Lucas
Okładka książki The Star Wars George Lucas, Mike Mayhew, J. W. Rinzler
The Star Wars George Lucas, Mike Mayhew, J. W. Rinzler
Okładka książki Gwiezdne wojny. Epizod VI: Powrót Jedi. Album Lawrance Kasdan, George Lucas
Gwiezdne wojny. Epizod VI: Powrót Jedi. Album Lawrance Kasdan, George Lucas

Cytaty z książki Jednominutowy Negocjator. Sztuka zawierania korzystniejszych kontraktów

Dodaj cytat z książki Jednominutowy Negocjator. Sztuka zawierania korzystniejszych kontraktów