Dziadkowie od A do Z

- Abuelos de la A a la Z
- 2018-01-10
- 2018-01-10
- Karolina Jaszecka
Jaki jest twój dziadek? Jest Dziadkiem Usypiaczem Wnuków? Dziadkiem Złotą Rączką? A może Dziadkiem Dasz Radę? Odszukaj swojego dziadka wśród dwudziestu dziewięciu typów Dziadków, które znajdziesz w tej książce.
"Są dziadkowie, którzy mają kieszenie pełne całusków, landrynek, historii i batalii. Są dziadkowie, którzy żeglują po bajkach jak po falach na grzbiecie wieloryba, i inni, którzy wstają skoro świt nim zadzwoni budzik, by prowadzić wnuki do szkoły w rytmie cza-cza. Prawie wszyscy dziadkowie zapomnieli na jakiś czas o dziecku, które nosili w sobie, by na moment stać się odpowiedzialnymi ojcami, ale wystarczy, że w ich życiu pojawi się pierwszy wnuk, a wracają do krainy dzieciństwa w okamgnieniu."
Książka pełna humoru i subtelnej ironii. Sprawi, że przypomnisz sobie te wszystkie cudowne chwile, które spędziłeś ze swoim dziadkiem. To książka do wspólnego czytania, przez dziadków i wnuków.
Kup Dziadkowie od A do Z w ulubionej księgarni
Oceny książki Dziadkowie od A do Z
19 użytkowników ma tytuł Dziadkowie od A do Z na półkach głównych- Chcę przeczytać 12
- Dla dzieci 2
- Dla Żony 1