Async Remote

Okładka książki Async Remote autora Andrzej Krzywda, Robert Pankowecki,
Okładka książki Async Remote
Andrzej KrzywdaRobert Pankowecki Wydawnictwo: brak wydawnictwa informatyka, matematyka
informatyka, matematyka
2016-05-01
2016-05-01
angielski

Kup Async Remote w ulubionej księgarnii

Oceny książki Async Remote

OPINIE i DYSKUSJE o książce Async Remote

Początkowa część książki bardzo mi się podobała, szczególnie, że pokazywała zupełnie inne podejście i była raczej uniwersalna.
Najmniej podobało mi się szczegółowy opis narzędzi, których autor używa na codzień w pracy, ale rekompensowało to opisanie przez autora problemów, które mają one rozwiązywać lub które rozwiązywały i w jaki sposób.
Podobały mi się przykłady z książki i życia.
Szkoda, że są tam odwołania do konkretnej technologii, bez której ciężko zrozumieć dany fragment. Dodatkowo bez znajomości pobieżnej niektórych narzędzi ciężko byłoby zwizualizować sobie o czym autor pisze (wiem, że można wyszukać przykładów w internecie).

Podsumowując uważam, że książka jest bardzo ciekawa i przydatna. Pokazuje różne podejścia i tłumaczy dlaczego tak, a nie inaczej. Podobała mi się.

Podobały mi się przykłady z książki...

49 użytkowników ma tytuł Async Remote na półkach głównych
8 użytkowników ma tytuł Async Remote na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Async Remote

Okładka książki The Art of Readable Code Dustin Boswell, Trevor Foucher
The Art of Readable Code Dustin Boswell, Trevor Foucher
Okładka książki Pro JPA 2, 2nd Edition Mike Keith, Merrick Schincariol
Pro JPA 2, 2nd Edition Mike Keith, Merrick Schincariol
Okładka książki Haskell Programming From First Principles Christopher Allen, Julie Moronuki
Haskell Programming From First Principles Christopher Allen, Julie Moronuki
Okładka książki Wicket in Action Martijn Dashorst, Eelco Hillenius