Crisis on Infinite Earths 4 - And Thus Shall the World Die!

Okładka książki Crisis on Infinite Earths 4 - And Thus Shall the World Die! autora George Pérez, Marv Wolfman,
Okładka książki Crisis on Infinite Earths 4 - And Thus Shall the World Die!
George PérezMarv Wolfman Wydawnictwo: DC Comics komiksy
25 str. 25 min.
komiksy
1985-07-01
1985-07-01
25 min.
angielski

Kup Crisis on Infinite Earths 4 - And Thus Shall the World Die! w ulubionej księgarnii

Oceny książki Crisis on Infinite Earths 4 - And Thus Shall the World Die!

OPINIE i DYSKUSJE o książce Crisis on Infinite Earths 4 - And Thus Shall the World Die!

TEN ŚWIAT ZGINĄĆ MUSI

W ginącym coraz szybciej świecie Batgirl i Supergirl zastanawiają się nad tym, co się dzieje i jaki sens mają ich działania. Czy warto ratować ludzi, by ci i tak zginęli za chwilę, kiedy cały świat zniknie?

Tymczasem Pariah stara się zrozumieć sens sytuacji i co można zrobić...

Dzieło kultowe, odważne na swoje lata, szokujące rzekłbym... Nie aż tak wielkie, jak się spodziewałem, nie mniej wartościowe. Oldschool, który trzeba znać koniecznie, bo bez niego DC nie wyglądałoby tak, jak wygląda dziś anie nie było by takich komiksów, jak „Identity Crisis”, „Infinite Crisis” czy „Final Crisis”.

TEN ŚWIAT ZGINĄĆ MUSI

Tymczasem Pariah stara się zrozumieć sens sytuacji i co można zrobić...

Dzieło kultowe, odważne na swoje lata, szokujące rzekłbym... Nie aż tak...

Okładka książki Tuzy Jokera. 13 klasycznych opowieści o zbrodniczym klaunie. Jim Aparo, Gene Colan, Gerry Conway, José Luis García-López, Paul Levitz, Doug Moench, Don Newton, Len Wein, Marv Wolfman
Okładka książki Blade Epic Collection. His Name Is... Blade Gene Colan, Marv Wolfman
Blade Epic Collection. His Name Is... Blade Gene Colan, Marv Wolfman
Okładka książki Kosmiczne spotkania Paul Levitz, Jim Starlin, Curt Swan, Roy Thomas, Len Wein, Marv Wolfman
Okładka książki Tomb of Dracula Omnibus Vol. 1 Gene Colan, Marv Wolfman
Tomb of Dracula Omnibus Vol. 1 Gene Colan, Marv Wolfman
Okładka książki Amazing Spider-Man Epic Collection. Nine Lives Has the Black Cat John Byrne, Keith Pollard, Marv Wolfman
Okładka książki Fantastic Four Epic Collection. Four No More Sal Buscema, John Byrne, Keith Pollard, Marv Wolfman
Okładka książki Blade Epic Collection. Nightstalkers D.G Chichester, Gene Colan, Ron Garney, Marv Wolfman

Okładka książki Event Horizon: Dark Descent #5 Tristan Jones, Christian Ward
Event Horizon: Dark Descent #5 Tristan Jones, Christian Ward
Okładka książki Absolute Flash: Of Two Worlds A. L. Kaplan, Jeff Lemire, Adriano Lucas, Nick Robles, Chris Sotomayor
Okładka książki My Bias is Showing?! Vol. 1 Eol (얼), Nabit
My Bias is Showing?! Vol. 1 Eol (얼), Nabit
Okładka książki Absolute Martian Manhunter: Martian Vision Deniz Camp, Javier Rodrigues
Absolute Martian Manhunter: Martian Vision Deniz Camp, Javier Rodrigues
Okładka książki Roses and Champagne, Vol. 2 Ttung Gae, ZIG
Roses and Champagne, Vol. 2 Ttung Gae, ZIG
Okładka książki Heaven Officials Blessing, Vol. 1 (STARember) Mo Xiang Tong Xiu, STARember
Heaven Officials Blessing, Vol. 1 (STARember) Mo Xiang Tong Xiu, STARember
Okładka książki Predator: Bloodshed #1 Roland Boschi, Ruairi Coleman, Jordan Morris
Predator: Bloodshed #1 Roland Boschi, Ruairi Coleman, Jordan Morris
Okładka książki Green Lantern Corps: New World Rising Jeremy Adams, Morgan Hampton, Fernando Pasarin

Cytaty z książki Crisis on Infinite Earths 4 - And Thus Shall the World Die!

Dodaj cytat z książki Crisis on Infinite Earths 4 - And Thus Shall the World Die!