Bound By Darkness

- fantasy, science fiction
- Strażnicy Wieczności (tom 8)
- 2011-12-06
- 2011-12-06
- angielski
- 9781420111361
The Sylvermyst have a reputation as sinister cousins to the fey, and none are more mysterious than Ariyal and his tribe. To save his people from banishment, he sold himself to the evil Morgana. Finally free, he faces a new challenge: Jaelyn, an elite vampire warrior sent to capture him. By rights, he should kill her on sight. Yet he cannot bring himself to hurt her—or to resist her…
Jaelyn is stunningly beautiful, utterly lethal—and always alone. Until Ariyal. From their first encounter, she knows that what’s between them is more dangerous than simple lust. And as they unite to thwart a terrifying prophecy that will mean the end of his clan and of the world they know, she will risk everything to fulfill her destiny by his side…
Praise for Alexandra Ivy
“Beyond the Darkness kept me riveted! The Guardians of Eternity series is highly addictive.” —Larissa Ione, New York Times bestselling author
“Ivy always packs her books with buckets of action, emotion and sexy sizzle. Another winner!” —Romantic Times on Devoured by Darkness
Kup Bound By Darkness w ulubionej księgarni
- Wampiry 2
- E-book 2
- Do kupienia 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bound By Darkness
Rewelacyjna powieść, chyba najlepsza z cyklu. Sylvermyst i wampir, a dokładniej Łowczyni. To nie ma szans. Ale odrodzenie Mrocznego Lorda zmusza do niestandardowych działań i kompromisów. Cały paranormalny świat musi działać razem, by pokonać nadchodzące zło.
Akcja bardzo dynamiczna i wciągająca. Ponowne spotkanie poznanych w poprzednich częściach istot jest przyjemne. Tym razem sięgamy nie tylko między światy, ale wręcz za Zasłonę.
Aryial i Jaelyn są głównymi bohaterami tomu, ale ich losy są splecione z całym magicznym światem. No i jest Levet... głęboko zadurzony w maleńkim demonie:)
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toAkcja bardzo dynamiczna i wciągająca. Ponowne spotkanie poznanych w poprzednich częściach istot jest przyjemne. Tym...
jedna z lepszych książek na jakie udało mi się natrafić. Fabuła nieco monotonna, lecz niektóre fragmenty wprawiają w pozytywne zaskoczenie.