Świat jest pełen homoseksualnych mężczyzn

- e-book
- 2014-01-01
- 2014-01-01
Mężowie, synowie, bracia, ojcowie - świat jest pełen homoseksualnych mężczyzn, nawet tam gdzie byśmy się tego w ogóle nie spodziwali!
Nowa książka Dominika Florianowicza świetnie tego dowodzi. Dwóch młodych, przystojnych, żonatych facetów, którzy do pełni szczęścia (i miłości) potrzebują nie swoich żon, ale siebie. Starszy pan, mąż i ojciec, całe życie pałający nienawiścią do gejów - jak myślicie, dlaczego? Czy kiedy przed oczami stanie mu jego miłość sprzed lat, da się odzyskać stracony czas? Byczek - ruchacz, który nie przepuści żadnemu zgrabnemu tyłkowi - czy jest dobrym materiałem, żeby przedstawić go mamie i zacząć z nim życie?
Młodzi chłpcy, którzy spełnienia swoich fantazji szukają w parkach. Starsi panowie, którzy przez całe życie tłamsili swoje pożądanie, faceci którzy liczyli że ucieczka w małżeństwo pomoże im pokonać swoje pragnienia bliskości z drugim mężczyzną. Synowie, którzy muszą zmagać się z odrzuceniem przez swoje matki. Wielkie miłości i jeszcze większe upadki, ukrywanie się, które w końcu prowadzi do tragedii. A do tego - dużo męsko-męskiego seksu, który choć przez chwilę pozwala poczuć się sobą.
Świat jest pełen homoseksualnych mężczyzn - jak to w życiu!
Kup Świat jest pełen homoseksualnych mężczyzn w ulubionej księgarni
Oceny książki Świat jest pełen homoseksualnych mężczyzn
69 użytkowników ma tytuł Świat jest pełen homoseksualnych mężczyzn na półkach głównych- Chcę przeczytać 60
- LGBT 4
- Do kupienia 1
- Kindle 1
- Praca 1
- Pozycje na datki do biblioteczki 1
Tagi i tematy do książki Świat jest pełen homoseksualnych mężczyzn
Cytaty z książki Świat jest pełen homoseksualnych mężczyzn
Gdyby homoseksualiści musieli być oznaczeni, ten miałby metkę jak na oryginalnych niepodrobionych szmatach.

OPINIE i DYSKUSJE o książce Świat jest pełen homoseksualnych mężczyzn
Patologia tej opowieści jest niewyobrażalna zaś jej fabuła małymi krokami zmierza do groteskowego, karykaturalnego i pantagruelicznego zakończenia... Nie ma w niej ani jednej pozytywnej postaci (prócz babci Fabiana i przyjaciółki matki Romka).
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPrzeczytałem w jedno popołudnie i mimo początkowego zniechęcenia książka zrobła na mnie bardzo pozytywne wrażenie.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNigdy w życiu nie czytałem takiego chłamu! Ludzie w książce są tylko " fiutami, dupami, cipami" i niczym więcej. Wszystko jest traktowane powierzchownie, uczuć i emocji praktycznie nie ma. Trudno wejść w świat tej książki. W moim odczuciu to liche opowiadania ze świerszyków, podrasowane trochę tłem rodzinnym. Poza tym układ, język i "gra słowem" godne licealisty, który po raz pierwszy w życiu przelewa swoje myśli na papier.
Polecam książkę tylko tym, którzy chcą się przekonać, że dobrą literaturę po prostu trzeba umieć napisać.
Nigdy w życiu nie czytałem takiego chłamu! Ludzie w książce są tylko " fiutami, dupami, cipami" i niczym więcej. Wszystko jest traktowane powierzchownie, uczuć i emocji praktycznie nie ma. Trudno wejść w świat tej książki. W moim odczuciu to liche opowiadania ze świerszyków, podrasowane trochę tłem rodzinnym. Poza tym układ, język i "gra słowem" godne licealisty, który po...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPoczątek książki nie zapowiadał tego, że nie będę mógł się od niej oderwać.
Warto przeczytać.
Początek książki nie zapowiadał tego, że nie będę mógł się od niej oderwać.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZapowiadało się że znów trafiłem na książkę erotyczną ale im dalej się w nią wczytywałem tym bardziej erotyzm stawał się drugoplanowy.
Warto przeczytać.