Włochy

- turystyka, mapy, atlasy
- Przewodniki Wiedzy i Życia
- 2012-01-01
- 2002-01-01
Włochy to kraj fascynujących różnorodnością krajobrazów, wspaniałych zabytków i smakowitej kuchni. Przewodnik Wiedzy i Życia prowadzi prosto do najważniejszych atrakcji każdego z regionów: poczynając od Północy z alpejskim pejzażem i romantyczną Wenecją, przez łagodne wzgórza Toskanii z renesansową Florencją oraz pełen skarbów sztuki Rzym po miasteczka wciąż tajemniczego Południa i plaże włoskich wysp. Każdy turysta, niezależnie od tego, czy chce podziwiać kościoły Rzymu czy wypocząć w kurorcie na ekskluzywnym Costa Smeralda na Sardynii, znajdzie tu wiele przydatnych wskazówek, w tym duży wybór hoteli, restauracji oraz miejsc rozrywki.
Kup Włochy w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Włochy
18 użytkowników ma tytuł Włochy na półkach głównych- Chcę przeczytać 9
- Sztuka, podróże 1

Opinie i dyskusje o książce Włochy
Bardzo gruby (i przez wysoka jakosc papieru ciezki) przewodnik, ale pozycja obowiazkowa dla kazdego, kto wybiera sie do Wloch po raz pierwszy.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJa nie akceptuje przewodnikow bez zdjec, tylko one przekonac mnie moga do zwiedzenia jakiegos miejsca, nie kilkustronicowe opisy.