168-godzinny tydzień zyj w pełni 24/7
Nie powinieneś wierzyć w to, co Ci mówią o źródłach sukcesu. Kevin Hogan wyjaśnia, dlaczego nie udało Ci się zrealizować swoich planów. Co jeszcze ważniejsze, wskazuje również, w jaki sposób można wykorzystać najnowsze odkrycia naukowe, aby odnieść sukces. Nastaw się do tej książki tak,
jak gdyby miał od niej zależeć Twój sukces -- bo on właśnie od niej zależy.
Rich Schefren, CEO, Strategic Profits
Kup 168-godzinny tydzień zyj w pełni 24/7 w ulubionej księgarni
Oceny książki 168-godzinny tydzień zyj w pełni 24/7
112 użytkowników ma tytuł 168-godzinny tydzień zyj w pełni 24/7 na półkach głównych- Chcę przeczytać 90
- Poradnik 1
- Posiadam aktualizacja 1
- Finanse 1
- Samorozwój - Chce przeczytać 1
- Mauritius 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce 168-godzinny tydzień zyj w pełni 24/7
To trzeba przeczytać. Ta książka jest inna niż te które do tej pory przeczytałem, zupełnie inna. Pokazuje brutalną prawdę o człowieku. W końcu ktoś nie wciskał mi kitu że jak sobie wypisze marzenia i dodam do tego datę realizacji to mi się to ziści. Jeśli przeczytałeś już wiele książek o osiąganiu celów i zarządzaniu czasem i nic ci to nie dało to musisz przeczytać tą książkę. Nie wiem czy ci pomoże, ale na pewno nie zaszkodzi. Mówi się że trzeba przeczytać w życiu kilka książek aby się zmienić, ale żeby je znaleźć trzeba przeczytać tysiące książek. Jestem przekonany że ta książka może zmienić kilka osób.
Jeśli myślisz że człowiek jest stworzony do realizacji swoich marzeń to przeczytaj tą książkę.
Jeśli myślisz że w przyszłości będziesz miał więcej czasu to przeczytaj tą książkę.
Jeśli myślisz że wszystko idzie ku lepszemu albo się ułoży to przeczytaj tą książkę.
Jeśli nigdy nikt ci nie powiedział że musisz zaczynać i kończyć projekty to przeczytaj tą książkę.
Jeśli ktoś ci powiedział że masz wsłuchiwać się w głos swoich uczuć to przeczytaj tą książkę.
Jeśli kiedyś mówiono ci żeby robić codziennie mały krok do osiągnięcia celu to przeczytaj tą książkę.
Osiągnięcie sukcesu jest bardzo mało prawdopodobne, ale lepiej o tym wiedzieć niż się oszukiwać...