Okładka książki Treść jest kluczowa. Jak tworzyć powalające blogi, podkasty, wideo, e-booki, webinaria (i inne) autora C.C. Chapman, Ann Handley, 9788324634309
Ann HandleyC.C. Chapman Wydawnictwo: Helion poradniki
poradniki
Content Rules: How to Create Killer Blogs, Podcasts, Videos, Ebooks, Webinars (and More) That Engage Customers and Ignite Your Business
2012-01-01
2012-01-01
Sławomir Kupisz

Kup Treść jest kluczowa. Jak tworzyć powalające blogi, podkasty, wideo, e-booki, webinaria (i inne) w ulubionej księgarnii

Oceny książki Treść jest kluczowa. Jak tworzyć powalające blogi, podkasty, wideo, e-booki, webinaria (i inne)

OPINIE i DYSKUSJE o książce Treść jest kluczowa. Jak tworzyć powalające blogi, podkasty, wideo, e-booki, webinaria (i inne)

To może być dobra książka dla początkujących. Zaawansowani docenią za to przedostatni rozdział z case study - dla mnie ta książka mogłaby mieć spokojnie tylko ten rozdział. Reszta była dla mnie wtórna, nudna, oczywista. Mam wrażenie, że autorzy nadużywają słowa "content", które tutaj co zdanie jest tłumaczone jako "zawartość", a lepiej pasuje w tym kontekście jednak treść. Opis książki u wydawcy w ogóle nie oddaje tego, o czym faktycznie jest książka - to zbiór wskazówek, jak tworzyć najróżniejsze treści, ale jednak - te wskazówki są oczywiste i ślizgają się po powierzchni.

Jeśli prowadzisz bloga to ważna lektura. Właściwie nadaje się tylko do tego. Porusza podstawowe kwestie, wskaże kierunek. Nic jednak nie zastąpi praktyki, która daje 25 razy więcej niż ta książka.

Książka momentami wyczerpująca, ale jest w niej kilka dobrych pomysłów na to jak uatrakcyjnić publikowane przez siebie treści.

Dobry poradnik dla tych, którzy w świecie internetu prezentują swoje pomysły.

Pomaga w określeniu jasnych celów, stworzeniu sobie harmonogramu działań i podrzuca cenne rady od ludzi, którzy już w tym temacie odnieśli sukces.

Dobry poradnik dla tych, którzy w świecie internetu prezentują swoje pomysły.

77 użytkowników ma tytuł Treść jest kluczowa. Jak tworzyć powalające blogi, podkasty, wideo, e-booki, webinaria (i inne) na półkach głównych
14 użytkowników ma tytuł Treść jest kluczowa. Jak tworzyć powalające blogi, podkasty, wideo, e-booki, webinaria (i inne) na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Treść jest kluczowa. Jak tworzyć powalające blogi, podkasty, wideo, e-booki, webinaria (i inne)

Cytaty z książki Treść jest kluczowa. Jak tworzyć powalające blogi, podkasty, wideo, e-booki, webinaria (i inne)