A Journey of Faith

- 2003-07-01
- 2003-07-01
- angielski
- 0-439-43991-4
Nessa can't remember a home other than the orphanage, and now she has no choice but to leave. Her plan is to escape on the next stagecoach west-one headed toward Prairie River, Kansas, a town in the middle of nowhere.When Nessas arrives in the small settlement, she has no money and nowhere to go. Worst of all, she is alone. The townspeople are suspicious of her. They see her as a newcomer with no family and no past. Nessa is about to learn life on the prairie is hard - it's a trial of her strength and spirit.All Nessa has is her courage, her charishma, and her faith as a Christian - but for her, that will prove to be more than enough.
Kup A Journey of Faith w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

OPINIE i DYSKUSJE o książce A Journey of Faith