Zakochana asystentka

Okładka książki Zakochana asystentka autora Maureen Child, 9788323851844
Okładka książki Zakochana asystentka
Maureen Child Wydawnictwo: Harlequin Cykl: Dynastia Elliottów (tom 12) Seria: Harlequin Gorący Romans literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Dynastia Elliottów (tom 12)
Harlequin Gorący Romans
Beyond the Boardroom
2008-01-01
2008-01-01
Magdalena Kalemba

Kup Zakochana asystentka w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zakochana asystentka

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zakochana asystentka

Na półkach: , , , , , , , ,

The Elliotts 12/12
Maureen Child - "Zakochana asystentka"/"Beyond the Boardroom"

Rachel + Shane (38)

*2006

The Elliotts 12/12
Maureen Child - "Zakochana asystentka"/"Beyond the Boardroom"

Rachel + Shane (38)

*2006

Super, podobała mi się rozerwałam się polecam miłośnikom romansu.

Super, podobała mi się rozerwałam się polecam miłośnikom romansu.

Rachel Adler jest oddaną asystentką Shane'a Elliotta,od roku beznadziejnie zakochaną w swoim szefie.Jednak Shane-bliźniaczy brat Finoli-nie traktuje dziewczyny jako potencjalnej partnerki i obiektu swoich uczuć.Dla niego Rachel jest jedynie świetną pracownicą i niezastąpioną prawą ręką.Kiedy Shane dowiaduje się,że wygrał w rywalizacji ogłoszonej przez Patrica Elliotta i obejmie od nowego roku fotel prezesa EPH,postanawia świętować zwycięstwo z Rachel.Oboje spędzają wspólnie noc i to staje się początkiem końca ich wzajemnej współpracy.Kobieta decyduje się odejść z pracy,gdyż nie może dłużej przebywać w pobliżu ukochanego nie mówiąc mu o swoich uczuciach do niego.Dopiero wtedy Shane zdaje sobie sprawę,że kocha i pragnie Rachel i potrzebuje jej w swoim życiu nie tylko jako asystentki,ale również partnerki i kochanki.Tylko jak przekonać odrzuconą kobietę o swoich uczuciach?Jak odzyskać jej zaufanie stracone swoim głupim postępowaniem i przekonać kobietę do powrotu?
Ostatnia już część serii o Elliottach,ich przygodach i sercowych rozterkach.Ukazuje klasyczny układ:zakochana asystentka i przystojny szef bogacz,ale nie ma tutaj wulgaryzmu i przesytu seksem,jak w słynnym już Grayu.Napisana z humorem,dystansem do spraw zawodowych i wyczuciem smaku w scenach łóżkowych.Będzie mi brakowało Elliottów,ich problemów,zawiłych sytuacji,ciętego języka i humoru.Wspaniała seria,do której pewnie wrócę jeszcze kiedyś w długie,zimowe wieczory.Polecam gorąco :)

100 użytkowników ma tytuł Zakochana asystentka na półkach głównych
15 użytkowników ma tytuł Zakochana asystentka na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zakochana asystentka

Cytaty z książki Zakochana asystentka

Dodaj cytat z książki Zakochana asystentka