Zakochana asystentka

- literatura obyczajowa, romans
- Dynastia Elliottów (tom 12)
- Harlequin Gorący Romans
- Beyond the Boardroom
- 2008-01-01
- 2008-01-01
- Magdalena Kalemba
Rachel Adler od dawna marzyła, by spędzić noc ze swoim szefem. Kiedy jej fantazje stają się rzeczywistością, wie, że nie może już dłużej dla niego pracować. Shane jednak nie chce się pogodzić z jej odejściem. Jest niezastąpioną asystentką, a wspólnie spędzona noc uświadamia mu także, że jej pragnie. Choć spełnia się jego marzenie objęcia władzy nad rodzinną firmą, bez Rachel nie potrafi się cieszyć zwycięstwem. Tylko jak ją namówić, by wróciła?
Kup Zakochana asystentka w ulubionej księgarni
Oceny książki Zakochana asystentka
100 użytkowników ma tytuł Zakochana asystentka na półkach głównych- Przeczytane 67
- Harlequin 7
- 2017 rok 1
- Her LOVE 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zakochana asystentka
The Elliotts 12/12
Maureen Child - "Zakochana asystentka"/"Beyond the Boardroom"
Rachel + Shane (38)
*2006
The Elliotts 12/12
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMaureen Child - "Zakochana asystentka"/"Beyond the Boardroom"
Rachel + Shane (38)
*2006
Super, podobała mi się rozerwałam się polecam miłośnikom romansu.
Super, podobała mi się rozerwałam się polecam miłośnikom romansu.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toRachel Adler jest oddaną asystentką Shane'a Elliotta,od roku beznadziejnie zakochaną w swoim szefie.Jednak Shane-bliźniaczy brat Finoli-nie traktuje dziewczyny jako potencjalnej partnerki i obiektu swoich uczuć.Dla niego Rachel jest jedynie świetną pracownicą i niezastąpioną prawą ręką.Kiedy Shane dowiaduje się,że wygrał w rywalizacji ogłoszonej przez Patrica Elliotta i obejmie od nowego roku fotel prezesa EPH,postanawia świętować zwycięstwo z Rachel.Oboje spędzają wspólnie noc i to staje się początkiem końca ich wzajemnej współpracy.Kobieta decyduje się odejść z pracy,gdyż nie może dłużej przebywać w pobliżu ukochanego nie mówiąc mu o swoich uczuciach do niego.Dopiero wtedy Shane zdaje sobie sprawę,że kocha i pragnie Rachel i potrzebuje jej w swoim życiu nie tylko jako asystentki,ale również partnerki i kochanki.Tylko jak przekonać odrzuconą kobietę o swoich uczuciach?Jak odzyskać jej zaufanie stracone swoim głupim postępowaniem i przekonać kobietę do powrotu?
Ostatnia już część serii o Elliottach,ich przygodach i sercowych rozterkach.Ukazuje klasyczny układ:zakochana asystentka i przystojny szef bogacz,ale nie ma tutaj wulgaryzmu i przesytu seksem,jak w słynnym już Grayu.Napisana z humorem,dystansem do spraw zawodowych i wyczuciem smaku w scenach łóżkowych.Będzie mi brakowało Elliottów,ich problemów,zawiłych sytuacji,ciętego języka i humoru.Wspaniała seria,do której pewnie wrócę jeszcze kiedyś w długie,zimowe wieczory.Polecam gorąco :)
Rachel Adler jest oddaną asystentką Shane'a Elliotta,od roku beznadziejnie zakochaną w swoim szefie.Jednak Shane-bliźniaczy brat Finoli-nie traktuje dziewczyny jako potencjalnej partnerki i obiektu swoich uczuć.Dla niego Rachel jest jedynie świetną pracownicą i niezastąpioną prawą ręką.Kiedy Shane dowiaduje się,że wygrał w rywalizacji ogłoszonej przez Patrica Elliotta i...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka bardzo mi się spodobała. Przeczytałam ją za jednym zamachem.. Ujęła mnie historia zawarta w tej książce..
Polecam ją gorąco fanom romansów :P
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPolecam ją gorąco fanom romansów :P