Kapitan i córka pirata

- The Pirate's Doughter
- 2005-01-01
- 2005-01-01
- Witold Nowakowski
Anglia, Barbados, 1671 rok. Mało kto wiedział, że młoda i piękna Cassandra Everson jest córką sławnego pirata, kapitana Nathaniela Wylde'a. Wychowana na damę przez dalekich kuzynów, którzy zamierzali wydać ją korzystnie za mąż, marzyła o zupełnie odmiennym życiu. Widziała się w roli żony nie nudnego lorda, ale pełnego fantazji marynarza. Pragnęła poznać smak morskich przygód i podróży. Gdy spotkała przystojnego kapitana Stuarta Marstona, uznała to za uśmiech losu. Wzajemna gwałtowana namiętność sprawiła, że młoda para ograniczyła okres narzeczeństwa do minimum. Wydawać by się mogło, że po ślubie czeka ich jedynie szczęście. Niestety, kapitan Marston dowiedział się, że Cassandra jest córką jego największego wroga...
Kup Kapitan i córka pirata w ulubionej księgarni
Oceny książki Kapitan i córka pirata
61 użytkowników ma tytuł Kapitan i córka pirata na półkach głównych- Przeczytane 32
- Romans historyczny 6
- Harlequin 2
- Romans historyczny 2
- Wyjątkowe 1
- Historyczna 1
- Piraci/podróż statkiem 1
Tagi i tematy do książki Kapitan i córka pirata
Cytaty z książki Kapitan i córka pirata
- Niemożliwe?! - zawołała Cassandra. - Wiesz co, Drum? Chyba zawiodłam się na tobie. Od
kiedy to uważasz coś za niemożliwe? Daj spokój. Tylko mi nie mów, że straciłeś chęć do przygód .

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kapitan i córka pirata
Świetna książka , warto przeczytać...
Świetna książka , warto przeczytać...
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toFajne, fajne.
Fajne, fajne.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toOstatnio czytałam tyle fantasty że postanowiłam przeczytać coś normalnego.Spodobała mi się fabuła no i proszę.Super książka, a niby taka zwykła.Co prawda, nie które momenty przeciągnięte nie potrzebnie ale i tak zwroty akcji w odpowiednich momentach.