W brzozowym zagajniku: Jeż Hubert

Okładka książki W brzozowym zagajniku: Jeż Hubert autora Jadwiga Paszko, 9788397375628
Okładka książki W brzozowym zagajniku: Jeż Hubert
Jadwiga Paszko Wydawnictwo: 2Ryby.pl Seria: W brzozowym zagajniku opowieści dla młodszych dzieci
36 str. 36 min.
36 min.

Kup W brzozowym zagajniku: Jeż Hubert w ulubionej księgarnii

Oceny książki W brzozowym zagajniku: Jeż Hubert

OPINIE i DYSKUSJE o książce W brzozowym zagajniku: Jeż Hubert

Cudowna i ciepła historia, pięknie zilustrowana książka, napisana językiem miłości do najbliższych. Porusza kwestię zagrożonego bezpieczeństwa pojawiającego się w głowie małej istoty, kiedy to w życiu rodziny pojawią się nowy członek. Pytania na końcu dopełniają wrażenia czytelników, byłam zaskoczona odpowiedziami starszego dziecka a nawet uśmiałam się, kreatywność dzieci nie ma granic :) polecam młodszym i starszym podróż do brzozowego zagajnika!

Pięknie zilustrowana książeczka zachęca by nieraz przeżyc z Hubertem podróż po świecie emocji i potrzeb, by znaleźć z powrotem swoja jeżykową rodzine.

Piękna książeczka dla przedszkolaków. W krainie bezpiecznego dzieciństwa. Naprawdę ładne ilustracje. Napisana językiem akceptacji potrzeb i uczuć, oswaja trudne sytuacje i uczy jak się dobrze komunikować z dziećmi. Jedyny mankament to to, że wszyscy wiedzą,że jeże tuptają nocą a nie za dnia :)

13 użytkowników ma tytuł W brzozowym zagajniku: Jeż Hubert na półkach głównych

Tagi i tematy do książki W brzozowym zagajniku: Jeż Hubert