Kraina skrytobójców tom 3

- komiksy
- Kraina skrytobójców (tom 3)
- Shinobi no Kuni
- 2025-10-15
- 2025-10-15
- Sara Gołuch
To... Nasza armia sprawiedliwości.
Nobukatsu Oda wraz z Daizenem Hekim ruszają w kierunku Igi na czele potężnej armii. Czy prowincja obroni się przed nadciągającym zagrożeniem? Tymczasem w ręce Mumona wpada coś, co pozwoli mu uszczęśliwić Okuni. Pytanie, czy ona również uzna to za cud. Rozpoczyna się decydująca walka o przetrwanie!
Kup Kraina skrytobójców tom 3 w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Kraina skrytobójców tom 3
11 użytkowników ma tytuł Kraina skrytobójców tom 3 na półkach głównych- Chcę przeczytać 6
- Manga 2
- 2026 2
- Kraina skrytobójców 1
- Kupka wstydu I 1
- Kotori 1
- Manga 2025 1
- Sprzedane 1

Opinie i dyskusje o książce Kraina skrytobójców tom 3
Pieniążki, pieniążki! Zakończenie tomu, lepsze.
Pieniążki, pieniążki! Zakończenie tomu, lepsze.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMumon wciąż tańczy jak Okuni mu zagra. Na wieść o zbliżającej się wojnie skrytobójca chce uciec ze swoją partnerką, by wieść gdzie indziej spokojne życie. Jednak jej niezadowolona mina skłania go do ponownego przemyślenia ich dalszych kroków.
Na końcu tomu jest niezły cliffhanger.
Manga Łączy wątek historyczny przepełniony walkami z wątkiem rozkwitającej relacji partnerskiej. Do tego mamy rozładowujące momenty napięcia wstawki humorystyczne.
[współpraca recenzencka]
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZ jednej strony obserwujemy przygotowania do wojny, z drugiej przyglądamy się relacji Mumona i jego przyszłej żony.
Na końcu tomu...