Saved by Her

Okładka książki Saved by Her autora Michelle Horst, 9781518890390
Okładka książki Saved by Her
Michelle Horst Wydawnictwo: CreateSpace Independent Publishing Platform Cykl: Damaged/ Michelle Horst (tom 1) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Damaged/ Michelle Horst (tom 1)
2015-11-02
2015-11-02
angielski

Kup Saved by Her w ulubionej księgarnii

Oceny książki Saved by Her

OPINIE i DYSKUSJE o książce Saved by Her

Jack przez całe swoje życie żył w piekle. Niewolnik służący innym i ich okrutnym i niepokojącym fantazjom. Mając na celu złamanie niewolnika, Jack żył w obliczu strasznych nadużyć.
Spotyka River oraz Adama i to River będzie jego pociechą, jego „sanktuarium” całkiem dosłownie. Uratowali jego i innąj niewolnicę (Sophie) z ich życia w horrorze. Droga do ponownego odkrycia i odnalezienia siebie będzie trudna, ale niezbędna.
Jest to historia rozpaczy, beznadziejności i znęcania się, która odwróciła się w mgnieniu oka po spotkaniu pewnej kobiety. Niewinność i wrażliwość kogoś, kto na nowo poznaje najprostsze akty życia, zaufania, miłości i nie tylko, jest po prostu krzepiąca i daje nadzieję na lepszą przyszłość. Światło zawsze wygrywa z ciemnością i tak jest w przypadku „Saved by Her”.

bardzo polecam. świetna książka

Okładka książki Heartless Michelle Heard, Michelle Horst
Heartless Michelle Heard, Michelle Horst
Michelle Horst
Michelle Horst
International bestselling author of Predator, The Monster Series and many others. She loves writing anything from Young Adult to Suspense Romance.

Cytaty z książki Saved by Her

Dodaj cytat z książki Saved by Her