Lata osa koło nosa

Okładka książki Lata osa koło nosa autora praca zbiorowa, 9788328065291
Okładka książki Lata osa koło nosa
praca zbiorowa Wydawnictwo: Wilga Seria: Rymowanki maluszka wierszyki, piosenki
8 str. 8 min.
wierszyki, piosenki
Rymowanki maluszka
2019-01-01
2019-01-01
8 min.

Kup Lata osa koło nosa w ulubionej księgarnii

Oceny książki Lata osa koło nosa

OPINIE i DYSKUSJE o książce Lata osa koło nosa

"Lata osa koło nosa" to ciekawa pozycja Wydawnictwa Wilga z serii Rymowanki dla maluszka. Zawiera pięć rymowanek, moje dziecko uwielbiało każdą z nich:

-Lata osa koło nosa
-Idzie rak
-Wpadła gruszka do fartuszka
-Jedzie pociąg
-Krasnoludki
Jest to może mała i niepozorna, ale nieoceniona pozycja w biblioteczce małego dziecka. Rymy wpadają w ucho, niektóre rymowanki można połączyć z gestami albo śpiewem. Zawierają onomatopeiczne dźwięki stymulujące rozwój mowy i ciekawiące małe dziecko. Ta książka to dla nas absolutny hit! Praktycznie nie ma wad, a do tego jest poręczna i nie kosztuje zbyt wiele na tle innych książeczek dziecięcych.

Całość recenzji i zdjęcia na blogu:

-Lata osa koło nosa

13 użytkowników ma tytuł Lata osa koło nosa na półkach głównych
14 użytkowników ma tytuł Lata osa koło nosa na półkach dodatkowych

praca zbiorowa
praca zbiorowa
Książki, które powstały w wyniku prac zbiorowych lub trudno jest przypisać im konkretnych autorów.

Okładka książki Kaczka dziwaczka Jan Brzechwa, Kazimierz Wasilewski
Kaczka dziwaczka Jan Brzechwa, Kazimierz Wasilewski
Okładka książki Polscy poeci. Wiersze dla dzieci Jan Brzechwa, Aleksander Fredro, Stanisław Jachowicz, Maria Konopnicka, Ignacy Krasicki, Adam Mickiewicz, Julian Tuwim
Okładka książki Pierwsze wiersze dla... Jan Brzechwa, Wanda Chotomska, Józef Czechowicz, Anna Kamieńska, Ludwik Jerzy Kern, Joanna Papuzińska, Ewa Szelburg-Zarembina, Julian Tuwim, Danuta Wawiłow

Cytaty z książki Lata osa koło nosa

Dodaj cytat z książki Lata osa koło nosa