Until December

- Until Her (tom 5)
- 2019-07-30
- 2019-07-30
- angielski
Gareth Black is drawn to December Mayson the moment he spots her across the room at her cousin’s wedding. When he approaches the beautiful woman, she captivates him with her shyness and wit, making him crave her.
With a pull so strong it’s impossible to ignore, December knows there’s something between her and Gareth. She just hopes they’re capable of jumping the hurdles ahead of them.
Two boys, an ex, a surprise that will change everything, and a disgruntled co-worker, guarantee these two will have their work cut out for them if they are going to find their happily ever after.
Kup Until December w ulubionej księgarni
- 2021 3
- 2025 2
- 2020 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Until December
Jak zwykle autorka mnie nie zawiodła. Było słodko i romantycznie. Bardzo rozczulały mnie momenty w których December zajmowała się chłopcami i to jej szalone podejście. Była bardzo pozytywna i cudowna. Podobało mi się to, że autorka nie skupiła się tylko na głównej parze i ich rodzącemu się uczuciu, ale także ukazała relację pomiędzy chłopcami a Garethem oraz December. Naprawdę wkurzają mnie książki w których główny bohater ma dziecko, które potem autor bądź autorka całkowicie pomija jakby nie istniało.
Jedyne co mnie zaskoczyło to mało intryg czy negatywnej interakcji ale poza tym było ok.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toUwielbiam książki z każdej serii "Until" i tą również się świetnie czytało jednak brakowało mi trochę akcji.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJeśli chodzi o zwroty akcji, chyba najsłabsza z wszystkich części. Mimo wszystko nadal przyjemnie się ją czyta. Szkoda, że to ostatnia część.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolejna dziewczyna z rodziny Mayson, kolejna przygoda i znalezione szczęście. Powieść o trudnościach w wychowaniu dzieci, o problemach z zaufaniem. Historia mężczyzny, który sam musi zmierzyć się z utrzymaniem domu, dwójki chłopców. Nadal jednak marzy o kobiecie, która na zawsze pozostanie z nimi, z ich problemami,chaosem i wariactwami.
Gareth nie miał tyle szczęścia, żeby wspólnie z żoną troszczyć się o rodzinę. Mają dwóch synów,ale tylko on pozostał na posterunku. Beth wyjeżdżała i wracała,kiedy tylko chciała. Nie mogli na niej polegać.
Każdemu mężczyźnie potrzebna jest kobieta, ale taka, która pomimo kłopotów zostanie by wspólnie je rozwiązać. Gdy spotkał December, jego serce odnalazło dawno zgubiony rytm. Nie łatwo jest znaleźć kogoś,kto zaakceptuje fakt, że razem z facetem dostaje w pakiecie jego dzieci. Na szczęście Ember,na co dzień uczy w szkole, więc zajmowanie się zgrają rozwydrzonych uczniów,nie stanowi problemu.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toGareth nie miał tyle szczęścia, żeby...