Until December

Okładka książki Until December autora Aurora Rose Reynolds, 9781393152736
Okładka książki Until December
Aurora Rose Reynolds Wydawnictwo: Amazon Cykl: Until Her (tom 5) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
angielski

Kup Until December w ulubionej księgarnii

Oceny książki Until December

OPINIE i DYSKUSJE o książce Until December

Jak zwykle autorka mnie nie zawiodła. Było słodko i romantycznie. Bardzo rozczulały mnie momenty w których December zajmowała się chłopcami i to jej szalone podejście. Była bardzo pozytywna i cudowna. Podobało mi się to, że autorka nie skupiła się tylko na głównej parze i ich rodzącemu się uczuciu, ale także ukazała relację pomiędzy chłopcami a Garethem oraz December. Naprawdę wkurzają mnie książki w których główny bohater ma dziecko, które potem autor bądź autorka całkowicie pomija jakby nie istniało.
Jedyne co mnie zaskoczyło to mało intryg czy negatywnej interakcji ale poza tym było ok.

Uwielbiam książki z każdej serii "Until" i tą również się świetnie czytało jednak brakowało mi trochę akcji.

Jeśli chodzi o zwroty akcji, chyba najsłabsza z wszystkich części. Mimo wszystko nadal przyjemnie się ją czyta. Szkoda, że to ostatnia część.

176 użytkowników ma tytuł Until December na półkach głównych
27 użytkowników ma tytuł Until December na półkach dodatkowych

Aurora Rose Reynolds
Aurora Rose Reynolds
Amerykańska pisarka, autorka powieści obyczajowych, romansów z elementami kryminału. Bestsellerowa autorka na listach New York Times, Wall Street Journal i USA Today.

Cytaty z książki Until December

Dodaj cytat z książki Until December